Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα της Peugeot AUTOONE στη Λ. Κηφισίας 30, (Μαρούσι, δαχτυλίδι).

Νέα Peugeot Autoone στο «δαχτυλίδι»!

6.157 Επισκέψεις στο άρθρο (27/8/2019)

Από την 1η Αυγούστου, τέθηκε σε λειτουργία η νέα υπερσύγχρονη μονάδας της Peugeot AUTOONE στη Λ. Κηφισίας 30 στο Μαρούσι (δαχτυλίδι), ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Peugeot AUTOONE, μέλους του Ομίλου Συγγελίδη, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η πελατοκεντρική αντίληψη και η πληθώρα οχημάτων (τόσο εκθεμάτων όσο και διαθέσιμων για test-drives), είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την αναδεικνύουν ως πρότυπο για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Με έκταση 2.100 τ.μ. φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων των πελατών και να τους παρέχει μια νέα εμπειρία εξυπηρέτησης, φέρνοντας τους σε επαφή με ποικίλα ερεθίσματα: από την πλήρη παρουσίαση της γκάμας επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, μέχρι τη δυνατότητα αγορά μοναδικών αξεσουάρ από τη boutique της Peugeot.
Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που απευθύνεται σε εταιρείες Rent A Car, και μακροχρόνιων μισθώσεων, παρουσιάζονται τόσο επιβατικά όσο και επαγγελματικά οχήματα, με προσανατολισμό στους επαγγελματίες και τις ξεχωριστές ανάγκες των εταιρειών.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.