Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα δικάσιμος για την προσφυγή του ΠΣΧΕΜ ανακοινώθηκε για τις 18/9/2018.

Αναβλήθηκε η δίκη για το παράπλευρο

1.902 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2018)

Αρνητικά είναι τα συναισθήματα που προκάλεσε η νέα αναβολή που πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΣΧΕΜ σχετικά με την διέλευση των φορτηγών από το παράπλευρο οδικό δίκτυο των αυτοκινητόδρομων.

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει η 7η αναβολή που έδωσε το ΣτΕ στην προσφυγή που έκανε το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών ΠΣΧΕΜ σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την διέλευση των φορτηγών από το παράπλευρο οδικό δίκτυο των αυτοκινητόδρομων.

Το ΠΣΧΕΜ εδώ και καιρό έχει ζητήσει να ακυρωθεί ο νόμος που αφορά την απαγόρευση διέλευσης όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων μικτού βάρους από όλους τους δρόμους που βρίσκονται παραπλεύρως των αυτοκινητόδρομων σε όλη την χώρα, με το συνδικάτο να ισχυρίζεται ότι ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός.

Οι κάτοχοι φορτηγών δημόσιας χρήσης ισχυρίζονται ότι τα διόδια στους ιδιωτικοποιημένους δρόμους είναι πολύ ακριβά (και αναμένονται να γίνουν ακόμη πιο ακριβά τουλάχιστον στην Εγνατία Οδό), και επιθυμούν την μείωση τους ενώ ακόμα καταγγέλλουν και την έλλειψη ελέγχων στα φορτηγά άλλων χωρών.

Η νέα δικάσιμος για την προσφυγή του ΠΣΧΕΜ ανακοινώθηκε για τις 18/9/2018.