Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα σημαντική διάκριση απέσπασε το νέο MAN LionΆs Coach με το «iF Design Award» για το 2018.

Νέα διάκριση για το MAN Lions Coach

2.406 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2018)

Μετά τα LionΆs Intercity (2016) και Neoplan Tourliner (2017), η MAN Truck & Bus απέσπασε για 3η συνεχή χρονιά το βραβείο «iF Design» στην κατηγορία οχημάτων με το νέο MAN LionΆs Coach.

Η νέα γενιά του τουριστικού λεωφορείου MAN LionΆs Coach που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τη διάρκεια της 24ης Busworld στην πόλη Kortrijk του Βελγίου (20-25/10/2017), έχει ήδη αποσπάσει μια σειρά σημαντικών διακρίσεων όπως π.χ. τα βραβεία «Grand Coach Award» και «Design Label» στα σχετικά «Busworld Awards 2017», όπως ονομάζεται πλέον ο φημισμένος διαγωνισμός «European Coach Week» (ECW), που διοργανώνεται στο πλαίσιο της εν λόγω έκθεσης.
Σε συνέχεια των διακρίσεων αυτών, το νέο LionΆs Coach έμελλε να είναι το τρίτο κατά σειρά όχημα της MAN Trucks & Bus, που βραβεύεται με μια ακόμη σημαντική διάκριση, το «iF Design Award».
Μάλιστα, η εν λόγω διάκριση που επεφύλασσαν οι 63 ειδικοί της κριτικής επιτροπής, κατά τη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο (9/3/2017), αποτελεί πλέον την τρίτη συνεχόμενη νίκη της MAN Truck & Bus στην κατηγορία «Αυτοκίνητο/Όχημα/Ποδήλατο» μετά το MAN LionΆs Intercity (2016) και το –επίσης τουριστικό λεωφορείο- Neoplan Tourliner (2017)!