Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε διπλοκάμπινες μόνο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμη η νέα γενιά του VW Amarok που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2022.

Νέα εικόνα για το μελλοντικό VW Amarok

4.551 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2021)

Ενημερωθείτε για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το πολύ-αναμενόμενο νέο Pick-Up της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας που θα έχει «στενή συγγένεια» με το νέο Ford Ranger.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει και πρόσφατα, η νέα γενιά του Volkswagen Amarok αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2022 και η εξέλιξη και παραγωγή του θα αποτελέσει κοινό project μεταξύ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας και της Ford, δεδομένου ότι θα υιοθετήσει πολλαπλά κοινά στοιχεία με το –επίσης μελλοντικό- Ford Ranger.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παραγωγή των ιδιαίτερα σημαντικών αυτών μοντέλων, για αμφότερες της εταιρείες, η Fordέχει ήδη ανακοινώσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων της τάξης του 1,05 δις δολαρίων για την γραμμή παραγωγής τουSilverton (Νότια Αφρική), όπου θα παράγεται και το νέο VW Amarok.
Ωστόσο, σε αντίθεση με το Ford Ranger, του οποίου η νέα γενιά θα εξακολουθήσει (τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε) να προσφέρεται σε πολλαπλές εκδόσεις καμπίνας, το νέο Amarok προορίζεται μόνο ως διπλοκάμπινο, ένα ενδεχόμενο που ενισχύεται περαιτέρω από τη νέα εικόνα του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο.