Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Peugeot ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά των νέων εκδόσεων «Lux» για το μοντέλο Traveller.

Βασισμένο στην έκδοση L3 ως προς το μήκος του αμαξώματος του Traveller, η έκδοση Lux μπορεί να μεταφέρει έως και 9 επιβάτες στο εσωτερικό της.

Φυσικά, το επίπεδο της άνεσης και της ασφάλειας που προσφέρει στους επιβάτες καλύπτει χωρίς πρόβλημα ακόμη και τις πιο εξεζητημένες «VIP» επιβατικές μεταφορές.

Νέα έκδοση «Lux» για το Peugeot Traveller

5.516 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2019)

Η Peugeot Professionnel ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων της νέας έκδοσης «Lux» για το Traveller που υπόσχεται μετακινήσεις… «VIP» επιπέδου για έως και εννέα επιβάτες.

Το Peugeot Traveller, η επιβατική έκδοση της νέας γενιάς του Expert, αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις στα πολυθέσια οχήματα μεταφοράς προσωπικού και μπορεί να καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο εξεζητημένων χρήσεων, όπως π.χ. οι μεταφορές επιβατών σε περιβάλλον «VIP», ως προς το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που απολαμβάνουν.
Σε αυτό ακριβώς το σημείο επικεντρώνει τις βλέψεις της η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot παρουσιάζοντας τη νέα έκδοση «LUX» του Traveller, η οποία προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών της κατηγορίας των 9θέσιων VIP Transfer.
Η νέα έκδοση «Lux» του Peugeot Traveller βασίζεται στην μακριά (από πλευράς αμαξώματος) έκδοση (L3) του γαλλικού μοντέλου και προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για τη μεταφοράς έως και εννέα ενηλίκων επιβατών και –φυσικά- των αποσκευών τους.
Το premium αυτό Mini-Bus διακρίνεται επίσης για τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που ενσωματώνει καθώς και τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε, τόσο την εξαιρετική οδική του συμπεριφορά, όσο και την δυναμική και συνάμα κομψή σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και –κυρίως- του εσωτερικού.
Μεταξύ των στοιχείων του εξοπλισμού που έχει να επιδείξει η έκδοση «Lux» αξίζει να αναφέρουμε την ηλεκτρικά ελεγχόμενη πλευρική (δεξιά) πόρτα, το εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι (TEP) και τις ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών. Παράλληλα, το Traveller Lux εφοδιάζεται με σύστημα WiFi on board και εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής 7 ιντσών, ηχοσύστημα με λειτουργεία Mirror Link, χειριστήρια στο τιμόνι και συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth ή θυρών USB, που διασφαλίζει τη δυνατότητα άριστης ποιότητας ασύρματης σύνδεσης σε όλους τους επιβάτες του.
Παράλληλα, οι εκδόσεις «Lux» του Peugeot Traveller συνδυάζονται με τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα BlueHDi των 2,0λτ. που αποδίδει ισχύ 180 ίππων καθώς και το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 8 σχέσεων, με το γαλλικό πολυθέσιο όχημα να καλύπτει τις προδιαγραφές τις Euro 6.2 ως προς τις εκπομπές ρύπων του (μόλις 147 g CO2 /χλμ.).