Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέα έκδοση «Unity Editon» για το DAF XF

4.738 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2020)

Η DAF Trucks θα προσφέρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο της νέες εκδόσεις «Unity Edition» για το XF, με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και 3ετές Συμβόλαιο Συντήρησης / Επισκευής.

Η DAF Trucks ανακοίνωσε πως θα προσφέρει μια νέα έκδοση με την ονομασία «Unity Edtion» για το κορυφαίο φορτηγό της, τη σειρά XF.
Πιο συγκεκριμένα, η εν λόγω έκδοση θα είναι διαθέσιμη με τις καμπίνες Space και Super Space και θα συνδυάζεται με τον εξαιρετικό πετρελαιοκινητήρα PACCAR MX-13 των 480 ίππων, τόσο σε πλαίσιο φορτηγού όσο και σε τράκτορα.
Ένα από τα βασικά γνωρίσματα των εν λόγω εκδόσεων είναι πως, θα υπάρχουν αρκετές παραλλαγές ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού τους, αναλόγως της αγοράς στην οποία θα προσφέρονται.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε πως τα –standard- γραφικά στην μάσκα, το εξωτερικό μέρος της καμπίνας, τους πλευρικούς καθρέπτες και αλλού, θα φέρουν χρωματισμούς αναλόγως της αγοράς ωστόσο, στον βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνονται στοιχεία όπως το πολυτελές κάθισμα οδηγού τύπου «Luxury Air», το –πάχους 15 εκ.- στρώμα στο κάτω κρεβάτι, το υπερσύγχρονο σύστημα κλιματισμού, το ιδιαίτερα μεγάλο σε χωρητικότητα ψυγείο αλλά και το προηγμένο σύστημα πολυμέσων με σύστημα πλοήγησης και ηχοσύστημα με έξι ηχεία.
Επιπρόσθετα, ως standard θα διατίθενται και ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως το Predictive Cruise Control αλλά και το μηχανόφρενο MX Engine Brake.
Τέλος, οι εκδόσεις «Unity» του DAF XF θα συνοδεύονται και από 3ετές συμβόλαιο συντήρησης / επισκευής καθώς και πληρέστατο πακέτο προϊόντων για τον οδηγό με το λογότυπο «Unity Edition».