Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μια νέα γενιά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αναμένεται να παρουσιάσει από το 2019 ο Όμιλος Piaggio σε συνεργασία με την εταιρεία Foton Motor Group.

Νέα επαγγελματικά από τη Piaggio

2.460 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2017)

Ο Όμιλος Piaggio και η Foton Motor Group αναμένεται να συνάψουν μια νέα συνεργασία στο πλαίσιο της οποίας θα λανσαριστεί μια νέα γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων από το 2019.

Ο Όμιλος Piaggio συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο αναφορικά με την κατασκευή –και- επαγγελματικών οχημάτων ωστόσο, η νέα συνεργασία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί σύντομα με την κινεζική Foton Motor Group, αναμένεται να ισχυροποιήσει σημαντικά τη θέση του.
Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Piaggio & C. S.p.A., Roberto Colaninno και ο διευθύνων σύμβουλος της Foton Motor Group, Wang Jinyu, υπέγραψαν στις 19 Σεπτεμβρίου την προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών για τη στρατηγική ανάπτυξη μιας νέας γενιάς –τετράτροχων- ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. ΄
Στόχος των δύο εταιρειών είναι η δημιουργία μιας νέας γενιάς επαγγελματικών οχημάτων που θα επιτρέψουν στην Piaggio να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά, μειώνοντας παράλληλα σημαντικά το κόστος εξέλιξης και κατασκευής τους.
Με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, αναμένεται να εξελιχθούν πολλαπλοί διαφορετικοί εκπρόσωποι στις κατηγορίες των «Mini Pick-Up» και των «Mini Van», για την μεταφορά τόσο επιβατών όσο και προϊόντων, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες των μετακίνησεων πάσης φύσεως εντός των σύγχρονων μεγαλουπόλεων.
Τα εν λόγω οχήματα θα έχουν τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με βάρος έως και 1,5t. ενώ θα εφοδιάζονται με τελευταίας γενιάς κινητήρες, που θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων.
Τέλος, το λανσάρισμα τους αναμένεται να πραγματοποιηθεί σταδιακά μέσα στην επόμενη 5ετία, με αφετηρία του 2019.