Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Θέλοντας να γιορτάσει την συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας του Toyota Hilux, η μάρκα κατασκεύασε μία νέα έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up, κάτω από την ονομασία «Hilux Invincible 50».

Όλα τα Invincible 50 θα είναι διπλοκάμπινα και θα προσφερθούν με τον turbodiesel κινητήρα 2.4 λίτρων.

Νέα επετειακή έκδοση του Hilux

4.235 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2018)

Θέλοντας να γιορτάσει την συμπλήρωση 50 ετών ιστορίας του Toyota Hilux, η μάρκα κατασκεύασε μία νέα έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up, κάτω από την ονομασία «Hilux Invincible 50».

Η επετειακή έκδοση του Toyota Hilux αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις βασικότερες αρετές του δυναμικού ιαπωνικού Pick-Up, δηλαδή την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής, την αντοχή στην σκληρή χρήση και φυσικά την αξιοπιστία.
 
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις, η «Invincible 50» διαφοροποιείται χάρη σε στοιχεία όπως οι μαύρου χρώματος μπάρες που συνδυάζονται με τις επίσης μαύρες ζάντες (ματ) αλουμινίου 16 ιντσών καθώς που συνοδεύονται από ελαστικά παντός εδάφους BF Goodrich. Επιπλέον η Toyota πρόσθεσε ένα νέο σύστημα ανάρτησης από την Arctic Trucks δίνοντας στο όχημα κατά 40 χιλιοστά εμπρός και 20 χιλιοστά πίσω περισσότερο ύψος.
 
Από κει και πέρα να πούμε πως στο πίσω μέρος έχουν εγκατασταθεί αισθητήρες στάθμευσης, ωστόσο αυτό που τραβά την προσοχή είναι η αναγραφή του ονόματος της φίρμας με μεγάλα γράμματα, κάτι το οποίο συναντούσαμε στα παλαιότερα μοντέλα και βρίσκεται εκεί για να αποτίσει φόρο τιμής.
 
Περνώντας στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι λιγότερες με σημαντικότερη την ύπαρξη μίας μικρής ταμπέλας για να υπενθυμίζει τη διαφορετικότητα της έκδοσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το μαύρο θα είναι το μοναδικό χρώμα που θα προσφερθεί.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα Invincible 50 θα είναι διπλοκάμπινα και θα προσφερθούν με τον turbodiesel κινητήρα 2.4 λίτρων και εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αν και η τιμή δεν έχει καθοριστεί ακόμη, οι παραγγελίες θα ανοίξουν την 1η Νοεμβρίου, ενώ αναμένεται να κατασκευαστούν μόλις 50 μονάδες οι οποίες θα διατεθούν στην αγορά της Μ. Βρετανίας.