Η MAN Truck & Buses προσφέρει ένα νέο τύπο φίλτρων μικροσωματιδίων για όλα τα λεωφορεία των MAN & Neoplan, που μειώνουν τη διασπορά του κορωνοϊού.

Το νέο αυτό σύστημα σε συνδυασμό με λύσεις όπως τα ειδικά διαχωριστικά για τον χώρο του οδηγού…

… καθιστούν όλα τα λεωφορεία της εταιρείας, ασφαλέστερα στη μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας.

Νέα φίλτρα μικροσωματιδίων στα MAN Buses

Ενα νέο τύπο φίλτρων μικροσωματιδίων προσφέρει η MAN Truck & Buses για τα λεωφορεία όλων των τύπων που διαθέτει, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 
Προκειμένου να καταστήσει ακόμη πιο ασφαλή τα αστικά, υπεραστικά και τουριστικά λεωφορεία της όσο το δυνατόν ασφαλέστερα για τους επιβάτες που τα επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους, η MAN Trucks & Buses προσφέρει έναν νέο τύπο φίλτρων μικροσωματιδίων.

Το εν λόγω σύστημα θα μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις εκδόσεις λεωφορείων των MAN Buses και Neoplan Buses καθώς προσφέρει καλύτερο καθαρισμό του αέρα που κυκλοφορεί στο εσωτερικό, με αντιμικροβιακή δράση, σε συνδυασμό με πολλαπλά ακόμη συστήματα αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Τα εν λόγω φίλτρα, λόγων των πολλαπλών στρώσεων τους είναι σε θέση να κατακρατούν τα πάσης φύσεως –βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία- μικροσωματίδία που εμπεριέχονται στην ατμόσφαιρα εντός του οχήματος. Αυτή είναι η αποστολή των δύο πρώτων φύλλων ενώ, ένα τρίτο με αντιβακτηριακή λειτουργία, ουσιαστικά εξαλείφει τυχόν εναπομείναντες συγκεντρώσεις τέτοιου είδους σωματιδίων.

Αυτή ουσιαστικά πρόκειται για μία μετεξέλιξη του άκρως αποδοτικού συστήματος κλιματισμού που φέρουν τα λεωφορεία των μαρκών MAN & Neoplan, δεδομένου ότι, χάρη στην εξαιρετική τους λειτουργία, ο αέρας στο εσωτερικό ενός λεωφορείου ουσιαστικά αντικαθίσταται με φρέσκο κάθε 2 – 4 λεπτά, δηλαδή σημαντικά πιο γρήγορα σε σχέση π.χ. με την ανακύκλωση του αέρα τόσο σε οικιακό όσο και εργασιακό περιβάλλον.

Ωστόσο, τα προληπτικά μέτρα που η MAN Bus & Trucks έχει να προσφέρει στους πελάτες στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του COVID-19 εντός των λεωφορείων περιλαμβάνουν πολλές ακόμη λύσεις όπως για παράδειγμα, τα ειδικά διαχωριστικά για τον χώρο του οδηγού, που ουσιαστικά τον απομονώνουν από τους επιβάτες, χωρίς να περιορίζουν στο ελάχιστο το οπτικό του πεδίο, το ενδελεχή καθαρισμό και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης του οχήματος αλλά και μια ειδική επίστρωση για όλες τις επιφάνειες του εσωτερικού του λεωφορείου, με αντισηπτικές ιδιότητες.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Advertisement