Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα –κορυφαία- έκδοση «MS-RT» του Ford Ranger θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι σε διάφορες αγορές της ΕΕ, τόσο με διπλή…

… όσο και επιμηκυμένη καμπίνα, προσφέροντας ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και αρκετές χειροποίητες «πινελιές» τόσο στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό.

Πέραν των επενδύσεων από ανθρακόνημα στο εξωτερικό του οχήματος…

… στο εσωτερικό συναντάμε ένα πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και δερμάτινες επενδύσεις με χαρακτηριστικές πορτοκαλί ραφές.

Νέα κορυφαία έκδοση «MS RT» για το Ford Ranger

4.026 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Η νέα αυτή ειδική έκδοση του Ford Ranger βασίζεται στην έκδοση Wildtrak προσφέροντας ακόμη περισσότερα στους κατόχους της σε επίπεδο εξοπλισμού, αισθητικής και όχι μόνο…

Αν οι εκδόσεις «Raptor» αποτελούν την πιο σκληροτράχηλη επιλογή για όσους αναζητούν έντονες συγκινήσεις σε εκτός δρόμου διαδρομές, οι νέες εκδόσεις «MS-RT» που η Ford αναμένεται να λανσάρει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι του 2021, ουσιαστικά εστιάζουν σε αυτούς που επιθυμούν ένα επιβλητικό, πολυτελές και συνάμα δυναμικό όχημα, κυρίως για χρήση σε εντός δρόμου διαδρομές, βασισμένο στο κορυφαίο σε πωλήσεις Pick-Up της Ευρώπης.
Η εξέλιξη του Ranger MS-RT έχει γίνει από τη Ford σε συνεργασία με την εταιρεία βελτιώσως «MS-RT» και σε ότι αφορά στον εξοπλισμό της, βασίζεται στις εκδόσεις «Wildtrak», γεγονός που τις τοποθετεί αυτόματα στην κορυφή των επιλογών που προσφέρει η εταιρεία αναφορικά με τις εκδόσεις του δυναμικού Pick-Up της.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη (Super Cab) ή διπλή (Double Cab) καμπίνα επιβατών, το Ranger MS-RT έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων με χειροποίητη νέα μάσκα με γρίλιες από ανθρακονήματα, ζάντες αλουμινίου OZ Racing 20 ιντσών και φυσικά ενισχυμένους θόλους για τους τροχούς αμφότερων των αξόνων. Επενδύσεις από ανθρακονήματα υπάρχουν και σε διάφορα άλλα σημεία του αμαξώματος όπως το κάλυμμα των καθρεπτών κ.ά., συνάδοντας στον γενικότερο δυναμισμό που αποπνέει το επιβλητικό αυτό Pick-Up.
Στο εσωτερικό συναντάμε εκτεταμένη χρήση επενδύσεων από δέρμα με λεπτομέρειες όπως οι ραφές πορτοκαλί χρώματος ενώ τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα.
Το σύστημα πολυμέσων Ford SYNC 3 συνδυάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών και ειδικό φωτισμό για την καμπίνα ενώ, την κίνηση του οχήματος αναλαμβάνει η έκδοση των 213 ίππων και 500 Nm του 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα EcoBlue.
Όπως θα περίμενε κανείς, το εν λόγω μηχανικό σύνολο συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων που η εταιρεία προσφέρει για το Ranger ενώ, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που οι εκδόσεις MS-RT είναι σε θέση να υποστηρίξουν ανέρχεται στα 1.098 κιλά (ελκτική ικανότητα έως και 3,5t.).
Περισσότερα για τη νέα κορυφαία έκδοση «MS-RT» του Ford Ranger, μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…