Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To μελλοντικό Hyundai Pick-Up όπως το εμπνεύστηκε ο σχεδιαστής Enoch Gabriel Gonzales…

… ο οποίος δεν δίστασε να το… βαφτίσει «Tarlac».

Νέα «πρόταση» για το μελλοντικό Hyundai Pick-Up

25.161 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2020)

Μια σχεδιαστική πρόταση με το όνομα «Tarlac» προτείνει ένας σχεδιαστής αναφορικά με το μελλοντικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της Hyundai, που δεν αποκλείεται να λανσαριστεί μέσα στο 2021.

Από το 2015 όταν και η Hyundai παρουσίασε επίσημα για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο Pick-Up με την ονομασία «HCD-15 Santa Cruz» έχει κυριολεκτικά… κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι καθώς αμέτρητες απεικονίσεις της τελικής μορφής του μοντέλου έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο η εταιρεία να επιβεβαιώνει κάτι.
Οι πιο πρόσφατες σχετικές πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν πως ήδη έχουν ξεκινήσει από τις αρχές το έτους οι τελικές δοκιμές εξέλιξης του εν λόγω μοντέλου, με την εταιρεία να προγραμματίζει την επίσημη παρουσίαση του μέσα στο 2020 και την έναρξη των πωλήσεων του στην ΕΕ μέσα στο 2021.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο, αυτό δεν απέτρεψε τον σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales να δημιουργήσει ορισμένα σχέδια που προβλέπουν τη μορφή που ενδεχομένως να έχει το Hyundai Pick-Up, βασιζόμενος στις σχετικές πληροφορίες που έχει συλλέξει αλλά και τα όσα ορίζονται από τη γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας.
Μάλιστα, ο εν λόγω σχεδιαστής δεν παρέλειψε να δώσει στο μελλοντικό Pick-Up της Hyundai και την ονομασία «Tarlac» εμπνευσμένος (άγνωστο το γιατί) από την ομώνυμη επαρχία των Φιλιππίνων…
Σε κάθε περίπτωση, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν κάτι νεότερο, θεωρούμε πως πρόκειται –τουλάχιστον- για μια φιλότιμη προσπάθεια