Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Ford εξελίσσει ένα νέο Pick-Up, μικρότερο του Ranger που ενδεχομένως να λανσαριστεί και στην Ευρώπη.

Νέο, πιο μικρό Pick-Up από τη Ford

4.785 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

H Ford εξελίσσει ένα νέο Pick-Up, με διαστάσεις μικρότερες του Ranger, που θα λανσάρει σε διάφορες αγορές ανά τον κόσμο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να… έρθει και στην ΕΕ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, η Ford δρομολογεί ήδη την εξέλιξη ενός νέου Pick-Up, για την αγορά των ΗΠΑ, που προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία «758».
Το εν λόγω ελαφρύ ημιφορτηγό της εταιρείας υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί επίσημα προς το τέλος του 2021 και το κόστος αγοράς του θα είναι μικρότερο των 20.000 δολαρίων (περίπου 17.600 ευρώ).
Με βάση τα όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η εταιρεία προσβλέπει στην παραγωγή περίπου 100.000 οχημάτων σε ετήσια βάση από το εργοστάσιο της στο Hermosillo (Μεξικό).
Σε ότι αφορά στην αγορά των ΗΠΑ, το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να αντικαταστήσει τα μοντέλα Fiesta & Focus (!) ενώ θα βασίζεται στο πλαίσιο της νέας γενιάς του Focus που διατίθεται στις διάφορες αγορές της ΕΕ!
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, το εν λόγω Pick-Up θα εφοδιάζεται κατά πάσα πιθανότητα με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα των 1,5λτ. καθώς και με ένα ισχυρότερο 2,0λτ. ενώ, διαθέσιμο θα είναι και ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων με μετατροπέα ροπής.
Προς το παρόν η Ford αναφέρει πως το εν λόγω μοντέλο προορίζεται αρχικά για τις διάφορες αγορές της Λατ. Αμερικής ενώ από το τέλος του 2021 – αρχές 2022 θα ξεκινήσει η εμπορική του πορεία και στις ΗΠΑ.