Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι νέες εκδόσεις Opel Vivaro Sport διακρίνονται από τις χαρακτηριστικές γραμμές σε μαύρο ή ασημί χρώμα που διατρέχουν το αμάξωμα.

Παράλληλα, ο εσωτερικός διάκοσμος έχει να επιδείξει ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού με προηγμένα συστήματα πολυμέσων.

Τέλος, ειδικές επενδύσεις και ειδικός –μπλε- φωτισμός είναι δυνατόν να αποκτηθούν για τον χώρο φόρτωσης.

Νέο Opel Vivaro Sport

3.418 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2016)

Μια από τις σημαντικότερες ατραξιόν στο περίπτερο της Opel στην προσεχή ΙΑΑ 2016 αναμένεται να είναι οι νέες εκδόσεις «Sport» του Vivaro που θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.

Η Opel είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κατασκευής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και κατά τη διάρκεια του 2015, οι πωλήσεις της πληρέστατης γκάμας εκπροσώπων της (CorsaVan, Combo, Vivaro και Movano), απέσπασαν το υψηλότερο μερίδιο αγοράς της εταιρείας από το 2008.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 1ου 6μήνου του 2016, η Opel κατέγραψε περαιτέρω αύξηση πωλήσεων της τάξης του 8,4% σε σχέση με τα δεδομένα του 2015 (58.226 οχήματα).

Όπως είναι φυσικό, στην προσεχή 66η ΙΑΑ του Ανοβέρου, η Opel αναμένεται να παρουσιάσει μια τεράστια γκάμα εκπροσώπων της σε όλες τις υποκατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών ωστόσο, ο βασικότερος πόλος έλξης των επισκεπτών αναμένεται να είναι οι νέες εκδόσεις «Sport» του Vivaro.

Ο έντονος δυναμισμός και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι τα βασικά γνωρίσματα των εκδόσεων Vivaro Sport που θα είναι διαθέσιμες για όλες τις παραλλαγές αμαξώματος του γερμανικού Van.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα γνωρίσματα των εν λόγω εκδόσεων είναι οι διπλές γραμμές σε μαύρο ή ασημί χρώματα που διατρέχουν το κάλυμμα του κινητήρα και την οροφή του οχήματος καθώς και το κάτω μέρος των θυρών ενώ οι αλουμινένιες ζάντες των 17 ιντσών που περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του μοντέλου, θα μπορούν να αποκτηθούν και σε μαύρο χρώμα.

Φυσικά, τα έξυπνα φώτα ημέρας με λυχνίες LED καθώς και οι προβολείς ομίχλης δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον εξοπλισμό των εκδόσεων Vivaro Sport ενώ στο εσωτερικό θα είναι διαθέσιμοι πολλαπλοί συνδυασμοί με επενδύσεις από βελούδο, δέρμα κ.ο.κ.

Παράλληλα, επιλογές κορυφαίας ποιότητας όπως τα συστήματα πολυμέσων Navi 50 ή 80 IntelliLink, με δυνατότητα φωνητικών εντολών αλλά και η δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi, αναμένεται να είναι διαθέσιμες στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου.

Πέραν όλων αυτών, οι εκδόσεις Vivaro Sport έχουν να επιδείξουν και ειδική διαρρύθμιση για τον χώρο φόρτωσης μέσω του πακέτου «Sport Cargo Kit» που περιλαμβάνει ειδικές προστατευτικές επενδύσεις για το δάπεδο και τα τοιχώματα σε μαύρη ή γκρι απόχρωση, μπλε φωτισμό καθώς και ειδικά τροποποιημένους αποθηκευτικούς χώρους.

Τέλος, σε ότι αφορά στη γκάμα των κινητήρων, οι νέες εκδόσεις Opel Vivaro Sport θα προσφέρονται με έναν BiTurbo πετρελαιοκινητήρα 1,6λτ. με ισχύ 125 ή 145 ίππων που εμφανίζει μέση κατανάλωση από 5,7λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 149 g/km αντίστοιχα.