Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες στο διαδίκτυο, το μελλοντικό Pick-Up του Ομίλου PSA θα βασίζεται στη νέα γενιά του Toyota Hilux.

Νέο Pick-Up από τον PSA

Πριν από λίγους μήνες, ο Όμιλος PSA ανακοίνωσε επίσημα πως μέσα στα επόμενα έτη θα λανσάρει ένα νέο μοντέλο Pick-Up το οποίο, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες για θα βασίζεται στο νέο Toyota Hilux.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας στρατηγικής πολιτικής του Ομίλου PSA, με την ονομασία «Push to Pass», οι υπεύθυνοι των εταιρειών Peugeot και Citroen ανακοίνωσαν το σταδιακό λανσάρισμα 26 νέων επιβατικών οχημάτων καθώς και 8 ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μέσα στην πενταετία 2016 – 2021.

Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ένα νέο ελαφρύ ημιφορτηγό, ή Pick-Up αν προτιμάτε.

Με το άκουσμα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να προεξοφλήσουν πως το εν λόγω μοντέλο θα βασίζονταν κατά πάσα πιθανότητα σε κάποιο από τα οχήματα εταιρειών με τις οποίες ο Όμιλος PSA συνεργάζεται (βλέπε Fiat Professional ή Toyota).

Τελικά, με βάση πρόσφατες διαρροές από στελέχη του Ομίλου PSA, η συγκεκριμένη εκτίμηση δεν ήταν λάθος, δεδομένου ότι το κόστος εξέλιξης ενός νέου μοντέλου Pick-Up για τις Peugeot Citroen είναι εξαιρετικά υψηλό.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι πιο συγκεκριμένες καθώς, θέλουν το νέο Pick-Up που θα λανσάρει μέσα στην επόμενη 5ετία o Όμιλος PSA να βασίζεται στη νέα γενιά (8η κατά σειρά) του Toyota Hilux, που ήδη ξεκίνησε την εμπορική του πορεία στην ελληνική αγορά!

Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε πότε αναμένεται να παρουσιαστεί το νέο Pick-Up του Ομίλου PSA καθώς και με πιο λογότυπο, ούτε φυσικά σε ποιες αγορές θα είναι διαθέσιμο.


Advertisement