Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι πρώτες εικόνες του νέου Mercedes-Benz Sprinter που θα λανσαριστεί το 2018 έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο από τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου.

Nέο Sprinter από το 2018

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Μόλις πρόσφατα η Mercedes-Benz ανακοίνωσε νέους –Euro6- κινητήρες για το Sprinter καθώς και αύξηση του μεικτού βάρους του στους 5,5t. Ωστόσο, από το 2018 θα λανσαριστεί η νέα γενιά του μοντέλου.

Οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες της νέας γενιάς του Mercedes-Benz Sprinter κάνουν τον… γύρο του διαδικτύου αυτές τις ημέρες.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η νέα γενιά Mercedes-Benz Sprinter θα λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ από το 2018, διάστημα αρκετά μεγάλο με βάση τους ρυθμούς που ισχύουν για την διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία.

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως το εν λόγω μοντέλο είναι ένα από τα σημαντικότερα, όχι μόνο για την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και το σύνολο της αγοράς γενικότερα, δεδομένου ότι συγκαταλέγεται στα πιο εμπορικά οχήματα όλων των εποχών στην κατηγορία του παγκοσμίως.

Με αυτό το δεδομένο, η Mercedes-Benz είναι βέβαιο πως θα δαπανήσει αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια στο στάδιο της Έρευνας & Εξέλιξης του νέου Sprinter, μια διαδικασία που αναμένεται να είναι και μακρόχρονη.

Ουσιαστικά, θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς πως η εξέλιξη του νέου Sprinter βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο ωστόσο, οι πρώτες εικόνες του μοντέλου, που φέρουν βαρύ καμουφλάζ, δεν επιτρέπουν την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων αναφορικά με τη σχεδίαση του αμαξώματος του.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειώσουμε πως πρόσφατα, η Mercedes-Benz ανακοίνωσε πως η υπάρχουσα γενιά του Sprinter θα προσφέρεται από το καλοκαίρι και μετά και σε εκδόσεις με αυξημένο μεικτό βάρος (έως και 5,5t.) ενώ και η γκάμα των μηχανικών του συνόλων, θα επιδεικνύει αυξημένη απόδοση ισχύος και ροπής ενώ, όπως είναι φυσικό θα καλύπτει απόλυτα τις προδιαγραφές της Euro6 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων.