Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο αστικό Volvo 7900 Electric παρουσιάστηκε επίσημα στην πρόσφατη Διεθνή Busworld 2017 στο Kortrijk του Βελγίου.

Ένα από τα βασικά γνωρίσματα του 12μετρου αυτού λεωφορείου είναι η αυξημένη αυτονομία του, που πλέον ανέρχεται έως και στα 200 χλμ.

Πέραν του ότι εκπέμπει μηδενικό θόρυβο αλλά και ρύπους κατά την κίνηση του…

… το νέο 7900 Electric εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα ασφάλειας όπως το Pedestrian and Cyclist Detection Warning».

Νέο αστικό Volvo 7900 Electric

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2017)

Η Volvo Buses παρουσίασε τη νέα γενιά του –πλήρως ηλεκτροκίνητου- αστικού λεωφορείου «7900 Electric», που εμφανίζει αυτονομία έως και 200 χλμ.

Σημαντικά ανανεωμένο, το νέο ηλεκτροκίνητο αστικό λεωφορείο της Volvo Buses, το 7900 Electric έχει να επιδείξει σημαντικά βελτιωμένη αυτονομία σε σχέση με το παρελθόν, απόρροια και των νέων μπαταριών με τις οποίες εφοδιάζεται.
Συγκεκριμένα, το νέο Volvo 7900 Electric φέρει μπαταρίες με χωρητικότητα 150, 200 ή 250 kWh που του διασφαλίζουν μέγιστη αυτονομία έως και 200 χλμ. μεταξύ των φορτίσεων, αναλόγως της τοπογραφίας της διαδρομής που ακολουθείται. Σύμφωνα με τις σχετικές δηλώσεις του κ. Hakan Agnevall, προέδρου της Volvo Buses: «… Με το νέο αυτό αστικό λεωφορείο ενισχύουμε σημαντικά την γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων μας, παρέχοντας σημαντική ευελιξία στους πελάτες μας δεδομένου ότι, κατά τις ώρες αιχμής, το λεωφορείο μπορεί να κυκλοφορεί αδιάκοπα ενώ, όταν η φόρτιση των μπαταριών του μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες που η επιβατική κίνηση μειώνεται αισθητά».
Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου Volvo 7900 Electric έλαβε χώρα στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση Λεωφορείων «Busworld» στην πόλη Kortrijk του Βελγίου ενώ οι πρώτες παραδόσεις του υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2018.
Πληροφοριακά, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Volvo 7900 Electric είναι ένα 12μετρο αστικό λεωφορείο με δύο άξονες, χαμηλό δάπεδο και τρεις εισόδους που διακρίνεται για την πλήρως αθόρυβη και χωρίς εκπομπές ρύπων, κίνηση του.
Σε σχέση με τις αντίστοιχες πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, το 7900 Electric έχει να επιδείξει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας κατά 80% ενώ προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες όπως το σύστημα διεύθυνσης «Volvo Dynamic Steering» (VDS) ή το ηλεκτρονικό σύστημα ασφάλειας «Pedestrian and Cyclist Detection Warning», περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του.