Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μελλοντικό ελαφρύ επαγγελματικό MAN TGE θα βασίζεται στην επόμενη γενιά του VW Crafter και θα παρουσιαστεί επίσημα το φθινόπωρο του 2016.

Με το νέο TGE, η MAN Truck & Bus θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα εκπροσώπων με μεικτό βάρος από 3 – 44 τόνους.

Το μελλοντικό ΜΑΝ TGE θα είναι διαθέσιμο σε μια πληρέστατη γκάμα εκδόσεων και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του –επίσης μελλοντικού- VW Crafter.

Το MAN TGE θα παράγεται στη Wrzesnia της Πολωνίας μαζί με το νέο VW Crafter και θα λανσαριστεί στις αγορές της ΕΕ μέσα στο 2017.

Νέο ελαφρύ επαγγελματικό από τη ΜΑΝ το 2017!

2.646 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2015)

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση προέβη η εταιρεία MAN Truck & Bus που αποκάλυψε από το 2017 θα λανσάρει ένα νέο, ελαφρύ επαγγελματικό, όχημα που θα βασίζεται στο επόμενο VW Crafter.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση της MAN Truck & Bus, στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του Ανοβέρου (ΙΑΑ 2016) που θα διεξαχθεί από 22 – 29 Σεπτεμβρίου 2016, αναμένεται να παρουσιαστεί ένας νέος εκπρόσωπος της, με την ονομασία «TGE», ο οποίος θα επεκτείνει τη γκάμα των εκπροσώπων της… προς τα κάτω.

Συγκεκριμένα, το μελλοντικό MAN TGE που θα λανσαριστεί επίσημα στις αγορές από το 2017, θα τοποθετηθεί κάτω από το TGL στη γκάμα της MAN Truck & Bus και ουσιαστικά, θα αποτελέσει τον πρώτο εκπρόσωπο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Με το νέο TGE, η MAN θα είναι πλέον σε θέση να προσφέρει εκπροσώπους με μεικτό βάρος από 3 – 44 τόνους. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο MAN TGE, όπως είναι λογικό, θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Volkswagen, στη Wrzesnia της Πολωνίας που θα αρχίσει να λειτουργεί μέσα στο 2016, μαζί με τη νέα γενιά του «δίδυμου» του, VW  Crafter.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MAN Truck & Bus, κ. Joachim Drees, τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Με την παρουσίαση του νέου MAN TGE, θα είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Γνωρίζουμε επακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις τους και με τις εκδόσεις οχημάτων και τις λύσεις που θα τους προσφέρουμε, θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε απόλυτα.

Σχετικά με τη νέα γενιά του Volkswagen Crafter

Όπως έχουμε προαναφέρει και στο παρελθόν, η νέα γενιά του Crafter αναμένεται να αρχίσει να παράγεται μέσα στο 4ο 3μήνου του 2016 και πλέον δεν θα αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Volkswagen με την Mercedes-Benz όπως είχε συμβεί μέχρι πρότινος.