Νέο ελαστικό Bridgestone COACH-AP 001

Το νέο ελαστικό «COACH-AP 001» της Bridgestone υπόσχεται εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση και μειωμένο θόρυβο διέλευσης για στόλους λεωφορείων, δεδομένο ότι έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτούς.

 
Μια εκ των μεγαλύτερων εταιρειών κατασκευής ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο, η Bridgestone, εξέλιξε το πρώτο ελαστικό της ειδικά για τον κλάδο των λεωφορείων.
Ο λόγος για το νέο COACH-AP 001, ένα ελαστικό που διακρίνεται για την αποδοτικότητα, την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει στους σύγχρονους τύπους λεωφορείων, διασφαλίζοντας παράλληλα εξαιρετική χιλιομετρική απόδση καθώς και μειωμένο θόρυβο διέλευσης (PBN- pass-by noise), ο οποίος περιορίζεται στα –μόλις- 69 db.
Παράλληλα, το εν λόγω ελαστικό, διασφαλίζει υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια κατά την κίνηση σε βρεγμένο οδόστρωμα, δεδομένου ότι φέρει διαβάθμιση «B» στην κατηγορία «πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα».
 
Αντιμετωπίζοντας τις σημαντικές προκλήσεις στις επιβατικές μεταφορές
Η ελαχιστοποίηση των λειτουργικών εξόδων με την παράλληλη διασφάλιση του μέγιστου επιπέδου ασφάλειας, συγκαταλέγονται στις βασικές παραμέτρους που απαιτούνται από τους στόλους λεωφορείων ενώ, σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο… αυστηρή ευρωπαϊκή νομοθεσία σε τομείς όπως οι εκπομπές ρύπων και θορύβου, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την ανάγκη βελτίωση με όλους τους δυνατούς τρόπους της οδικής ασφάλειας για όλους τους χρήστες του δρόμου, δημιουργούν ένα μείγμα ιδιαίτερα μεγάλων απαιτήσεων για τους διαχειριστές στόλων λεωφορείων.
Για την αντιμετώπιση όλων των προαναφερθέντων προκλήσεων, η Bridgestone παρουσίασε το νέο ελαστικό COACH-AP 001. Το εν λόγω ελαστικό υιοθετεί νέο σχεδιασμό με στόχο την χαμηλή αντίσταση κύλισης, φέροντας τη βαθμίδα «B» στην ευρωπαϊκή ετικέτα ως προς την αποδοτικότητα κατανάλωσης καυσίμου, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των εκπομπών ρύπων ενός οχήματος.
Παράλληλα, με επίπεδα θορύβου διέλευσης στα 69 db, το COACH-AP 001 καταφέρνει να αναβαθμίσει σημαντικά το επίπεδο άνεσης που απολαμβάνουν οι επιβάτες.
Επιπρόσθετα, το εν λόγω ελαστικό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα της ασφάλειας, κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες. Το COACH-AP 001 έχει διακριθεί με την ευρωπαϊκή ετικέτα «Β» ως προς την πρόσφυση του σε βρεγμένο οδόστρωμα και διαθέτει σήμανση 3PMSF και M+S, που το καθιστά κατάλληλο και για χειμερινές συνθήκες.
Τέλος, όπως και όλα τα ελαστικά φορτηγών και λεωφορείων της Bridgestone, το COACH-AP 001 είναι ανιχνεύσιμο μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής ταυτοποίησης RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων).
Παράλληλα, το χαρτοφυλάκιο πακέτων ψηφιακής μετακίνησης για στόλων της Bridgestone που περιλαμβάνει τα Total Tyre Care, FleetPulse  και Webfleet (ύστερα από την εξαγορά της TomTom Telematics από την Bridgestone), συνεχίζει να αναπτύσσεται παρέχοντας προστιθέμενη αξία στους πελάτες που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και προληπτικής συντήρησης των ελαστικών τους.
Το νέο Bridgestone COACH-AP 001, με βασική διάσταση 295/80/R 22,5, θα λανσαριστεί από τον Οκτώβριο του 2019.
 

 

ΑΓΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ