Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Νέο ελαστικό Bridgestone Duravis R002

3.455 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Το νέο ελαστικό Bridgestone Duravis R002 για εθνικές μεταφορές, υπόσχεται μείωση κόστος ανά χιλιόμετρο κατά 15% καθώς και αυξημένη διάρκεια ζωής κατά 45% σε σχέση με τον προκάτοχο του!

Μια εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής ελαστικών και καουτσούκ σε παγκόσμιο επίπεδο, η Bridgestone, ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου, υπερανθεκτικού ελαστικού με την ονομασία «Duravis R002» για στόλους οχημάτων που πραγματοποιούν εθνικές μεταφορές (εντός και εκτός πόλης).
Το Duravis R002 έχει εξελιχθεί ειδικά προκειμένου να προσφέρει σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους μιας επιχείρησης, μέσω της αυξημένης διάρκειας ζωής του και της βελτιστοποίησης της χιλιομετρικής απόδοσης σε κάθε λίτρο καυσίμου που δαπανάται.
Με εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα (βαθμίδα «Α»), το νέο Duravis R002 διακρίνεται για την μεγάλη διάρκεια ζωής του που έχει αυξηθεί κατά 45% σε σχέση με τον προκάτοχο του ενώ και το κόστος ανά χιλιόμετρο έχει μειωθεί κατά 15%.
Κατά την εξέλιξη του, η Bridgestone πραγματοποίησε εκτεταμένες δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, σε συνεργασία με 17 στόλους οχημάτων πελατών της, σε 13 χώρες, προκειμένου να ελέγξει το Duravis R002 σε μια ποικιλία συνθηκών λειτουργίας.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις για το τιμόνι, τον άξονα κίνησης και τη ρυμούλκα, το Duravis R002 προορίζεται για χρήση σε στόλους οχημάτων (εντός δρόμου) ενώ διακρίνεται για τις επιδόσεις του ως προς την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Παράλληλα είναι σε θέση να ανταποκριθεί απόλυτα και σε χειμερινές συνθήκες καθώς διαθέτει σήμανση 3PSFM και M+S.
Παράλληλα, όπως και όλα τα υπόλοιπα ελαστικά για φορτηγά και λεωφορεία της Bridgestone, το Duravis R002 είναι εφοδιασμένο με το ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης RFID, επιτρέποντας στους πελάτες να δυνατότητα ελέγχου των ελαστικών σε κάθε όχημα του στόλου τους, με αποτέλεσμα τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας του.
Παράλληλα, είναι συμβατό με το πακέτο διαχείρισης και συντήρησης «Total Tyre Care» της Bridgestone, που προσφέρει σημαντικές δυνατότητες εξατομίκευσης.
Οι βασικές τέσσερις διαστάσεις του Duravis R002 θα είναι διαθέσιμες από τον Σεπτέμβριο του 2019 ενώ επιπλέον έξι θα λανσαριστούν από το 2020.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο ελαστικό Duravis R002 έχει επιλεγεί ως πρώτη τοποθέτηση σε κορυφαίους κατασκευαστές βαρέων επαγγελματικών οχημάτων όπως οι MAN Truck & Bus, Scania, Daimler AG, Volvo, Renault Trucks, Iveco κ.ά., μετά από εκτεταμένες δοκιμές πιστοποίησης.