Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Michelin X Coach Z, σε διάσταση 295/80 R22,5 προσφέρει ξεγνοιασιά, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί και στον κινητήριο και στον κατευθυντήριο άξονα.

Nέο ελαστικό λεωφορείων Michelin X Coach

2.466 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2018)

Η Michelin παρουσιάζει το Michelin X Coach Z, το νέο ελαστικό λεωφορείων για όλες τις θέσεις που είναι ιδανικό για μεγάλες αποστάσεις και περιφερειακές διαδρομές. 

Το νέο Michelin X Coach Z, σε διάσταση 295/80 R22,5 προσφέρει ξεγνοιασιά, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί και στον κινητήριο και στον κατευθυντήριο άξονα και διαθέτει σημάνσεις M+S και 3PMSF, διασφαλίζοντας την κίνηση και την ασφάλεια σε κάθε εποχή. Συνδυάζοντας δύο καινοτόμες τεχνολογίες, τη Regenion και την Infinicoil, το νέο ελαστικό είναι πιο ανθεκτικό και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής- προσφέρει 16% περισσότερα χιλιόμετρα σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας στρατηγικής της Michelin για τα προϊόντα της, το ελαστικό Michelin X Coach Z προσφέρει επιδόσεις που αντέχουν στο χρόνο, με το αυτό-αναγεννώμενο σκάλισμα πέλματος. Αυτό περιλαμβάνει ένα σχέδιο σκαλίσματος το οποίο αλλάζει με τη χρήση. Δηλαδή, οι αυλακώσεις για την απομάκρυνση του νερού φαρδαίνουν, καθώς φθείρεται το ελαστικό. Το νέο σκάλισμα πέλματος βοηθά, επίσης, στη μεγιστοποίηση της επιφάνειας επαφής με το οδόστρωμα, ώστε μεγαλύτερο κομμάτι της γόμας να έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Έτσι, διασφαλίζει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης στο βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτό το ευέλικτο προϊόν με τη μεγάλη διάρκεια ζωής διαθέτει,επίσης, μια στιβαρή κατασκευή, η οποία προσφέρει αξιοπιστία και ελαχιστοποιείτους χρόνους ακινητοποίησης - δύο απαραίτητοι παράγοντες για τις μεταφορές επιβατών. Εξίσου σημαντικά για ταξίδια χωρίς άγχος, και για τους οδηγούς και για τους επιβάτες, είναι τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, που επιτυγχάνονται χάρη στο καινοτόμο σκάλισμα.

Το νέο Michelin X Coach Z, χάρη στις πιστοποιημένες δυνατότητές του για απρόσκοπτη κίνηση και σε χειμερινές συνθήκες, όπως αποδεικνύεται από τη σήμανση 3PMSF, είναι κατάλληλο για χρήση σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Η Michelin έχει καταφέρει τα παραπάνω, συνδυάζοντας δύο από τις τεχνολογίες της:

Regenion: Οι ειδικά διαμορφωμένες αυλακώσεις εξασφαλίζουν ελάχιστη παραμόρφωση των μπλοκτου πέλματος, οι οποίες μειώνουν την αντίσταση κύλισης και οδηγούν σε λιγότερη κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, οι διαμήκεις αυλακώσεις αναγεννώνται καθώς το ελαστικό φθείρεται, για να προσφέρει υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και έλξης καθόλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικου και σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι ειδικοί της Michelin χρησιμοποιούν πρωτοποριακές τεχνικές 3D εκτύπωσης για να κατασκευάσουν τα πολύπλοκα καλούπια που επιτρέπουν την παραγωγή εξελιγμένου σκαλίσματος και αυλακώσεων που φαρδαίνουν καθώς φθείρεται το ελαστικό.

Infinicoil:Αυτή η τεχνολογία παρουσιάζει μία συνεχή ατσάλινηζώνη μήκους 400 μέτρων (ανάλογα το μέγεθος του ελαστικού), μέσα στο σκελετό του ελαστικού. Αυτή η ατσάλινη ζώνη υψηλής αντοχής κάνει το ελαστικό πιο ανθεκτικό και, έτσι, βελτιώνει το ίχνος του ελαστικού στο οδόστρωμα. Με αυτόν τον τρόπο, προσφέρει 16% αύξηση στη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Ταυτόχρονα, η στιβαρή δομή του ελαστικού προσφέρει υψηλό δείκτη φορτίου και, όταν τοποθετείται στον κατευθυντήριο άξονα, το νέο Michelin X Coach Z αντέχει φορτίο έως και 7,5 τόνους.

Το Michelin X Coach Z είναι διαθέσιμο στη διάσταση 295/80 R22,5 και έχει δυνατότητα για ξανασκάλισμα και αναγόμωση. Έτσι, εξοικονομούνται χρηματικοί πόροι και πρώτες ύλες, συμβάλλοντας στη μείωση του λειτουργικού κόστους.