Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Nissan NV400 είναι διαθέσιμο πλέον και στην ελληνική αγορά σε εκδόσεις με ψυκτικό θάλαμο.

Η εν λόγω διασκευή προβλέπει μόνωση πάχους 50 χλστ. σε όλες τις επιφάνειες του χώρου φόρτωσης.

Nissan NV400 με ψυκτικό θάλαμο

3.317 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2017)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan παρουσίασε το νέο NV400 με ειδική διασκευή ψυκτικού θαλάμου, που πληροί στο ακέραιο τις αυστηρότερες προδιαγραφές για τα εν λόγω οχήματα.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση του νέου NV400 και σε εκδόσεις με ψυκτικό θάλαμ.
Η συγκεκριμένη πρόταση αποτελεί μια ιδανική επιλογή για τη μεταφορά τροφίμων ενώ καλύπτει πλήρως τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
Παράλληλα, το ιαπωνικό ελαφρύ επαγγελματικό όχημα κερδίζει τις εντυπώσεις με την μεγάλη ευελιξία του αλλά και το υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στο εσωτερικό του.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως συνοδεύεται από Εγγύηση 5 ετών ή 160.000 χλμ.!
 
Το Nissan NV400 με ψυκτικό θάλαμο, με μια ματία
Η εν λόγω έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου εφοδιάζεται με κλειστό χώρο φόρτωσης με ειδική μόνωση πάχους 50 χλστ., κατασκευασμένη με πρέσα κενού ενώ το η ψυκτική μονάδα προέρχεται από την Thermoking, (V 300 MAX 20 12V).
Ο συντελεστής θερμοπερατότητας των panels της μόνωσης του θαλάμου είναι K 0,029 W/mK ενώ το εσωτερικό τους περίβλημα είναι από πολυεστερικό φύλλο πάχους 1,8χλστ.
Η επένδυση του δαπέδου είναι από πολυουρεθάνη, κόντρα πλακέ (κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα), πολυεστερική ρυτίνη ενισχυμένη με ίνες fiber-glass ενώ, η τελική επίστρωση είναι με γκρίζου χρώματος gel coat.
Παράλληλα, το δάπεδο είναι πλήρως στεγανοποιημένο ενώ και οι πίσω θύρες φέρουν ειδική μόνοση όπως αντίστοιχα και η ενισχυμένη οροφή, προκειμένου να υποστηρίξει και την εγκατάσταση του ψυκτικού μηχανήματος.
Τέλος, ο εσωτερικός φωτισμός επιτυγχάνεται με λυχνίες LED ενώ η εγγύηση της μόνωσης ανέρχεται στα 3 έτη.
Αξίζει να σημειώσουμε πως στον βασικό εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνονται στοιχεία όπως: ABS, A/C, αερόσακος οδηγού, ράδιο-CD, ηλεκτρικά παράθυρα και κλειδαριές, μεταλλικό διαχωριστικό με τζάμι με τη καμπίνα των επιβατών, δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες, άγγιστρα στο δάπεδο του χώρου φόρτωσης, δίφυλλη πίσω πόρτα με τζάμι και δυνατότητα ανοίγματος σε γωνία 270 μοιρών, διπλό κάθισμα συνοδηγού, παροχή ρεύματος στο χώρο φόρτωσης και δεξαμενή καυσίμου 100 λτ.
Αντίστοιχα, την κίνηση του NV400 αναλαμβάνει ένα 4κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2,3λτ. που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro 6 αναφορικά με τις εκπομπές ρύπων, αποδίδοντας ισχύ 130 ίππων και μέγιστη ροπή 310 Nm.