Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Την επίσημη παρουσίαση του νέου της φορτηγού MAN CitE πραγματοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Ντεμπούτο για το MAN CitE (+vid)

2.617 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2018)

Την επίσημη παρουσίαση του νέου της φορτηγού MAN CitE πραγματοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Επαγγελματικών Οχημάτων στο Αννόβερο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με όσα τόνισε η εταιρεία το MAN CitE που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κυκλοφορία εντός πόλης, εκτός από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης χαρακτηρίζεται από εργονομικό σχεδιασμό, μέρους του οποίου αποτελεί, η εύκολη πρόσβαση στην καμπίνα και η χαμηλή θέση καθισμάτων, ενώ οι βοηθητικές κάμερες παρέχουν επίσης μια πιο ασφαλή εικόνα για τον οδηγό σχετικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω από το φορτηγό.
 
Το νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο δημιουργήθηκε σε μόλις 18 μήνες, ωστόσο είναι μελετημένο με τέτοιο τρόπο που να προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής στους ανθρώπους τόσο λόγο των μειωμένων θορύβων, όσο κυρίως για τους μηδενικούς ρύπους. Αυτό επιτυγχάνεται από έναν κεντρικά διευθετημένο ηλεκτροκινητήρα από τη μονάδα eMobility της MAN. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου βρίσκονται κάτω από το πλαίσιο του οχήματος και επιτρέπουν μια αυτονομία της τάξεως των 100 περίπου χιλιομέτρων.
 
Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος η εταιρεία έχει φανταστεί το CitE να είναι κατάλληλο για τη μεταφορά αγαθών σε μικρές αποστάσεις εντός πόλης και για αυτό ακριβώς το λόγο έχει προσφέρει στο φορτηγό μεγάλο παρμπρίζ αλλά και μεγάλα παράθυρα για να υπάρχει καλύτερη ορατότητα, ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρουν και οι κάμερες με τις οποίες είναι εξοπλισμένο.
 
Από κει και πέρα τα γαλάζια LED χαρακτηριστικά δείχνουν τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του, ενώ το MAN CitE είναι επίσης εξοπλισμένο με ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα από την Continental. Τα ελαστικά Conti e.MotionPro ταιριάζουν ειδικά με το CitE και έρχονται με ένα ειδικά κατασκευασμένο πέλμα, με τις χαρακτηριστικές μπλε λωρίδες στο πλευρικό τοίχωμα και το μπλε αυλάκι στο πέλμα, που ταιριάζουν απόλυτα με το χαρακτήρα του CitE.  
 
Πάρτε μία γεύση του MAN CitE στο βίντεο που ακολουθεί