Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα νέα Berlingo, Combo και Partner Van θα προσφέρονται με δύο μήκη αμαξώματος και μεταξονίου.

Στο εσωτερικό του χώρου φόρτωσης τους θα μπορούν να φιλοξενηθούν δύο ευρωπαλέτες και φορτία με όγκο έως και 4,4κ.μ. ενώ…

… το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο τους θα ανέρχεται έως και στα 1.000 κιλά (ελκτική ικανότητα 1.500 κιλών).

Δύο εκδόσεις αμαξώματος με ωφέλιμο όγκο έως και 4,4 κ.μ.

14.007 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2018)

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις και των τριών αυτοκινητοβιομηχανιών, τα νέα Citroen Berlingo, Opel Combo και Peugeot Partner, θα είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις Van σε δύο επιλογές ως προς το μήκος του αμαξώματος και το μεταξονίου.
Η πρώτη θα έχει μήκος 4,4μ. με μεταξόνιο της τάξης των 2,78μ. ενώ η δεύτερη θα είναι κατά 35εκ. μακρύτερη (μήκος αμαξώματος 4,75μ.) με μεταξόνιο στα 2,97μ.
Με αυτό το δεδομένο, το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης θα κυμαίνεται από τα 1.810 έως στα 2.160 χλστ. ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος των 1,23χλστ., επιτρέπει την μεταφορά έως και δύο παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον χώρο φόρτωσης όπου έχουν προβλεφθεί έξι σημεία πρόσδεσης στο δάπεδο καθώς και –προαιρετικά- επιπλέον τέσσερα στο μέσο του ωφέλιμου ύψους.
Παράλληλα, η δυνατότητα αναδίπλωσης του διαχωριστικού και των αντίστοιχων καθισμάτων για τον συνοδηγό, διασφαλίζει την αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης έως και στα 3,44μ. με τον ωφέλιμο όγκο φόρτωσης να αυξάνεται από τα 3,3κ.μ. στα 3,8κ.μ. για τις εκδόσεις με κοντό μεταξόνιο και από τα 3,9κ.μ. στα 4,4κ.μ. για τις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο.
Επιπρόσθετα, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των νέων Vanette του Ομίλου PSA θα κυμαίνεται από τα 650 – 1.000 κιλά, αναλόγως της έκδοσης ενώ ελκτική ικανότητα τους ανέρχεται στα 1.500 κιλά.