Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

ΟΣΥ: Αβάσιμα τα δημοσιεύματα για τα ακυρωτικά

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2018)

Συκοφαντικά ισχυρίζεται η ΟΣΥ πως είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τοποθετήθηκαν ακυρωτικά μηχανήματα σε οχήματα που είναι έτοιμα για απόσυρση. Δείτε τι αναφέρει.

Την δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως το τελευταίο διάστημα και αναφέρουν πως έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα της τηλεματικής και ακυρωτικών εισιτηρίων σε ακατάλληλα οχήματα έδωσε η ΟΣΥ.

Η εταιρεία αναφέρει ότι: «τα ηλεκτρονικά μηχανήματα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί σε λεωφορεία, με προγραμματισμό που σχεδιάστηκε και χρηματοδοτήθηκε πριν από τρία χρόνια και με κανόνες του ΕΣΠΑ, είχαν ολοκληρωθεί με βάση συγκεκριμένο προγραμματισμό και έλεγχο ανά όχημα, που βρισκόταν σε κυκλοφορία ή σε προσωρινή ακινησία για μικρής ή γενικής κλίμακας επισκευές.

Στα οχήματα που αποσύρονται προσωρινά από την κυκλοφορία για προγραμματισμό εκτεταμένων επισκευών ή απόσυρσης, μετά από διαπίστωση αδυναμίας επισκευών, λόγω εκτεταμένων ζημιών ή ασύμφορων απαιτούμενων τεχνικών επεμβάσεων, ο εξοπλισμός μεταφέρεται σε συνεννόηση και με ενέργειες του ΟΑΣΑ σε άλλα οχήματα που κυκλοφορούν.

Η εργασία αυτή είναι ξεχωριστή για κάθε όχημα, χρονοβόρα και εξαρτάται δε από την ροή κυκλοφορίας των υπολοίπων οχημάτων.
Σε καμιά περίπτωση, ο εξοπλισμός  δεν καταστρέφεται, αλλά φυλάσσεται σε καλά φυλασσόμενους χώρους.

Επισημαίνεται ότι η περιοχή του Θριασίου αμαξοστασίου περιλαμβάνει μόνο οχήματα που έχουν αποχαρακτηριστεί»