Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το ταλέντο και η φαντασία περισσεύουν στους φοιτητές που συμμετείχαν στο εγχείρημα «Urban Move Ability» της IVECO BUS.

Το ταλέντο και η φαντασία περισσεύουν στους φοιτητές που συμμετείχαν στο εγχείρημα «Urban Move Ability» της IVECO BUS.

Οι μεταφορές του μέλλοντος από την IVECO BUS

2.182 Επισκέψεις στο άρθρο (27/10/2021)

Τις φρέσκιες ιδέες και το ταλέντο των σπουδαστών ζήτησε η IVECO BUS, προκειμένου να μας παρουσιάσει το πώς θα μπορούσαν να πραγματοποιούνται στο μέλλον οι αστικές μετακινήσεις.

Το τμήμα σχεδίασης του ομίλου CNH Industrial, από κοινού με την αντίστοιχη ομάδα της IVECO BUS, έδωσαν τη δυνατότητα στους σπουδαστές της σχολής RUBIKA να δουλέψουν πάνω σε ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Οι συνολικά πέντε νέοι σχεδιαστές είχαν το ελεύθερο να εκφράσουν τις ιδέες τους για το πώς θα διαμορφωθεί η αστική κινητικότητα μέσα στην επόμενη δεκαετία, με τα παιδιά να παρουσιάζουν τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους στην επιτροπή, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα νωρίτερα φέτος στη Βαλανσιέν της Γαλλίας.
 
Αυτονομία 543 χλμ. για το ηλεκτρικό IVECO E-WAY
 
Ο σκοπός του πρότζεκτ που φέρει τον τίτλο «Urban Move Ability» ήταν να φανταστεί τις προσδοκίες και τις ανάγκες των χρηστών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τα ταξίδια τους και την ποιότητα ζωής τους σε μια έξυπνη πόλη, αλλά και να βοηθήσουν στη δημιουργία μιας καινοτόμου και μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας με σεβασμό στο περιβάλλον.
 
Το έργο διεξήχθη σε τρεις φάσεις: μια εις βάθος ανάλυση του θέματος με στόχο τον καθορισμό των θεμάτων, στη συνέχεια μια δημιουργική φάση για να επαναδιατυπωθούν τα ζητήματα και να προταθούν διάφορες λύσεις και τέλος η ανάπτυξη του επιλεγμένου concept.
 
Νέο IVECO Daily Access CNG αυτονομίας 510 χλμ.

Επιβλέπoντες του προγράμματος ήταν ο κ. Marco Armigliato, Strategic Design της CNH Industrial και ο Alexandre Verwilghen, επικεφαλής σχεδιαστής της IVECO BUS στο συγκεκριμένο έργο, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις τους για τον κόσμο των δημόσιων μεταφορών με τους μαθητές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »