Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι διάφοροι τύποι φορτίου

Από την στιγμή που όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette που παρουσιάζουμε, εφοδιάζονται με κλειστό χώρο φόρτωσης, υπάρχουν αρκετοί περιορισμοί ως προς τον τύπο των φορτίων που καλούνται να μεταφέρουν.
Ωστόσο, οι περιορισμοί αυτοί δεν είναι και τόσο μεγάλοι καθώς, χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένα και της δομικής ακαμψίας του αμαξώματος τους, τα Vanette που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, είναι σε θέση να υποστηρίξουν ωφέλιμο βάρος έως και άνω του 1,0t., παρά το γεγονός ότι το μεικτό βάρος τους 2,5t. αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή, αν σταθούμε στις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης τους, με το συνολικό μήκος του αμαξώματος τους να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τα 4,9μ., είναι σε θέση να μεταφέρουν αντικείμενα με μήκος έως και 3,4μ. (χωρίς να υπολογίζουμε τη… διαγώνιο του χώρου φόρτωσης) και όγκο έως και 5,4κ.μ.!
Όλα αυτά μάλιστα, χωρίς να μπούμε στη διαδικασία να αναφέρουμε επιπλέον λύσεις που είναι διαθέσιμες από τις ελληνικές αντιπροσωπείες για τα Vanette όπως για παράδειγμα οι ειδικές ράγες οροφής, η δυνατότητα τοποθέτησης ειδικής καταπακτής που ανοίγει στο πίσω μέρος της οροφής του οχήματος κ.ά.
Προκειμένου λοιπόν να σας προσφέρουμε μια όσο το δυνατόν, πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με τις πραγματικές μεταφορικές δυνατότητες της πιο εμπορικής κατηγορίας στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις επιδόσεις τους στους παρακάτω τομείς:
- Το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης
- Το ωφέλιμο πλάτος του χώρου φόρτωσης
- Το ωφέλιμο ύψος του χώρου φόρτωσης
- Η απόσταση του δαπέδου από το οδόστρωμα
- Ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης
- Το ωφέλιμο φορτίο
- Οι διαστάσεις της πλευρικής αλλά και της πίσω θύρας. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ