Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις αυτοκινούμενου τροχόσπιτου «Marco Polo» της Mercedes-Benz είναι πλέον διαθέσιμες και με βάση τη νέα V-Class.

Παρά τους κορυφαίους χώρους που προσφέρουν στο εσωτερικό τους, το μέγιστο μήκος του αμαξώματος τους δεν υπερβαίνει τα 5,14μ.

Ωστόσο, ο ευμετάβλητος εσωτερικός διάκοσμος προσφέρει κορυφαίες λύσεις με στοιχεία εξοπλισμού όπως η λειτουργική κουζίνα, ντουλάπα, αναδιπλούμενο κάθισμα…

… και φυσικά ένα διπλό κρεβάτι στο πίσω μέρος του οχήματος που δημιουργείται από την αναδίπλωση των σχετικών καθισμάτων.

Ωστόσο, η νέα αναδιπλούμενη οροφή των εκδόσεων Marco Polo διασφαλίζει την δυνατότητα υποστήριξης και ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού.

Φυσικά, εκτός των Vito και V-Class, η Mercedes-Benz προσφέρει εξαιρετικές επιλογές αυτοκινούμενου τροχόσπιτου και με βάση τη νέα γενιά του Sprinter.

Οι νέες προτάσεις Camper της Mercedes-Benz

4.674 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2015)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τις νέες προτάσεις της στον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στο Διεθνές Σαλόνι του Ντίσελντορφ που διοργανώνεται από 29/8 έως 6/9.

Οι εκδόσεις αυτοκινούμενων τροχόσπιτων «Marco Polo» και «Marco Polo ACTIVITY» της Mercedes-Benz αποτελούν ιδανικές επιλογές για όσους επιθυμούν ένα ευέλικτο, άρτιο κατασκευαστικά και πληρέστατα εξοπλισμένο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, εξελιγμένο από την Mercedes-Benz.

Έχοντας ήδη αποσπάσει πολλαπλά βραβεία για την ποιότητα κατασκευής, την άνεση, την ασφάλεια αλλά και τις λύσεις που προσφέρουν, οι εκδόσεις «Marco Polo» και «Marco Polo ACTIVITY» βασίζονται τόσο στη νέα γενιά του Mercedes-Benz Vito όσο και στη V-Class. Παράλληλα, η νέα ειδική –αναδιπλούμενη- οροφή «SCA pop-up roof» με την οποία εφοδιάζονται, αναβαθμίζει σημαντικά την ευρυχωρία τους και καθιστά δυνατή την άνετη κατάκλιση έως και τεσσάρων ενήλικων επιβατών στο εσωτερικό τους.

Κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού του Ντίσελντορφ που είναι εκ των κορυφαίων εκθέσεων για τον κλάδο των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, εκτός από τις εκδόσεις που προαναφέραμε, στο περίπτερο της Mercedes-Benz θα παρουσιαστούν και ειδικές εκδόσεις από τις εταιρίες Terra Camper, Neureuther και Hymper που βασίζονται στα προαναφερθέντα μοντέλα και φυσικά στο Mercedes-Benz Sprinter.

Οι εκδόσεις Marco Polo και Marco Polo ACTIVITY

Βασισμένες στο αμάξωμα των Vito και V-Class, οι εν λόγω εκδόσεων αυτοκινούμενων τροχόσπιτων που προσφέρει, απευθείας από τη γραμμή παραγωγής της η Mercedes-Benz, διακρίνονται για τις περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος καθώς το μήκος τους δεν υπερβαίνει τα 5,14μ., το πλάτος τα 1,93μ. και το ύψος τα 1,98μ. αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά, στο εσωτερικό τους εφοδιάζονται μεταξύ άλλων με στοιχεία εξοπλισμού όπως μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, ντουλάπα, περιστρεφόμενες θέσεις για τον οδηγό και τον συνοδηγό, αναδιπλούμενο τραπέζι μεγάλων διαστάσεων, καθώς και δύο διπλά κρεβάτια, εκ των οποίων το ένα εντός της αναδιπλούμενης οροφής, τύπου φυσαρμόνικας.

Όπως είναι φυσικό, η γκάμα των εκδόσεων τους περιλαμβάνει οχήματα με μετάδοση της κίνησης στους δύο ή και τους τέσσερις τροχούς ενώ η γκάμα των κινητήρων τους περιλαμβάνει εκδόσεις με ισχύ από 88 – 190 ίππους που συνεργάζονται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων (7G-Tronic PLUS).

Παράλληλα, προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως τα Crosswind Assist & Attention Assist περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό ενώ, προαιρετικά μπορούν να υιοθετηθούν και επιπλέον κορυφαίες ηλεκτρονικές λύσεις όπως τα Active Parking Assist, Collision Prevention Assist, Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist και LED Intelligent Light System.

Φυσικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, η χωροταξική διαρρύθμιση μπορεί να μεταβληθεί πλήρως καθώς και το επίπεδο του εξοπλισμού τόσο του οχήματος όσο και του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου που ενσωματώνει.