Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Οι πιο «κουφές» περιπτώσεις πραγμάτων που ξεχάστηκαν σε ταξί

1.545 Επισκέψεις στο άρθρο
Οι πιο «κουφές» περιπτώσεις πραγμάτων που ξεχάστηκαν σε ταξί

Τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που έχουν ξεχάσει επιβάτες σε ταξί, το πιο περίεργο και ο πιο… ξεχασιάρης λαός.

Προσοχή στα κινητά τηλέφωνα!

Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εφαρμογής για ταξί, το κινητό τηλέφωνο είναι το πιο συχνό αντικείμενο που είθισται να ξεχνούν οι πελάτες ταξί όταν αποβιβάζονται από τα οχήματα. Εντούτοις, δεν είναι και το μοναδικό. Πράγματα όπως το πορτοφόλι, η τσάντα πλάτης, τα κοσμήματα, οι ομπρέλες, τα γυαλιά, τα ακουστικά, τα μπουφάν, τα ψώνια και οι βαλίτσες καταλαμβάνουν επίσης ένα μεγάλο ποσοστό, με τις συνηθέστερες αιτίες σε τέτοιου τύπου φαινόμενα να είναι η βιασύνη ή η αφηρημάδα του επιβάτη.
 

Ξέχασαν ανθρώπινη… τέφρα και νυφικό

Και αν τα παραπάνω φαντάζουν εν μέρει λογικά και αναμενόμενα, τότε δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για περιπτώσεις όπως εκείνου του Ισπανού πελάτη που ξέχασε μέσα σε ένα όχημα την τέφρα ενός συγγενή του.
Και πες, τον αποθανόντα πάνω στη λύπη σου μπορεί να αφαιρέθηκες και να απορροφήθηκες από κάποια ανάμνηση, αλλά το… νυφικό σου; Κι όμως, συνέβη και αυτό με πρωταγωνίστρια μια αιθέρια ύπαρξη, την ίδια ώρα που δε λείπουν και τα πιο ακραία περιστατικά που περιλαμβάνουν από ανθρώπους που ξέχασαν από βοηθήματα του σεξ και… ιγκουάνα, μέχρι έναν πολύ ασυνείδητο εγγονό που ξέχασε την γιαγιά του και έφυγε σαν κύριος.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Ισπανοί, οι πιο αφηρημένοι

Σε όλη την Ευρώπη, οι κάτοικοι από την πανέμορφη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου κατέχουν τα – όχι και τόσο τιμητικά – πρωτεία στο συγκεκριμένο τομέα, με την «διάκριση» του 10 % σε απολεσθέντα αντικείμενα να τους φέρνει στην κορυφή των κρατών της «Γηραιάς Ηπείρου».
Το ακόμα πιο αξιομνημόνευτο; Μεταξύ των δέκα πρώτων πόλεων όπου ξεχάστηκαν αντικείμενα σε ταξί, τουλάχιστον πέντε από αυτές είναι ισπανικές, με τις τρεις από αυτές να παίρνουν… χρυσό, αργυρό και χάλκινο μετάλλιο ως οι τρεις πρώτες του βάθρου.
Στην αντίπερα όχθη, αντικρίζουμε τους Βρετανούς, οι οποίοι είναι οι πιο σχολαστικοί, με τους κατοίκους του Λονδίνου και του Εδιμβούργου να είναι οι πιο συνεπείς και προσεκτικοί αναφορικά με τα προσωπικά τους αντικείμενα.
 

Και τώρα που το ξέχασα, τι κάνω;

Εξαρτάται από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Αν για παράδειγμα μιλάμε για κλήση που έγινε μέσω ραδιοταξί ή για χρήση εφαρμογής, τα πράγματα απλοποιούνται μιας και ο πελάτης σε αυτές τις περιπτώσεις προφανώς θα έχει τα στοιχεία του οδηγού, άρα θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του.
Στο σενάριο όμως που δε μιλάμε για κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις, τότε σίγουρα θα πρέπει να έχεις καλή μνήμη ώστε να θυμηθείς τα στοιχεία του οδηγού ή του ταξί. Όμως μεταξύ μας και με το χέρι στην καρδιά: πόσο πιθανό είναι η μνήμη σου να σε βοηθήσει να θυμηθείς τα στοιχεία του οδηγού, όταν αυτή η ίδια ήταν που σε έμπλεξε ευθύς εξαρχής;