Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στους ΣΕΑ Ψαθοπύργου, η Ολυμπία Οδός προσφέρει πλέον όλους τους τύπους καυσίμου για τα οχήματα των χρηστών της καθώς και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Ολυμπία Οδός: Και πρατήριο Fisikon (CNG)

2.956 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Η Ολυμπία Οδός είναι πλέον ο 1ος αυτοκινητόδρομος της χώρας που προσφέρει στους χρήστες του όλες τις επιλογές καυσίμων για τα οχήματα τους.

Με τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) Ψαθοπύργου (και αμφότερες τις κατευθύνσεις) να περιλαμβάνει πλέον και πρατήριο φυσικού αερίου (Fisikon – CNG), η Ολυμπία Οδός είναι πλέον ο πρώτος μεγάλος οδικός άξονας της χώρας που προσφέρει στους χρήστες του όλους τους τύπους καυσίμου (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων).
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού Α.Ε., κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, τόνισε πως: «… Πιστεύουμε σε μια περιβαλλοντικά βιώσιμη οδική υποδομή. Στόχος μας είναι να λειτουργούμε έναν αυτοκινητόδρομο καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον. Σε αυτήν την κατεύθυνση συνεισφέρει και η λειτουργία των πρώτων πρατηρίων φυσικού αερίου στον Ψαθόπυργο.
Είμαστε ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα που εγκατέστησε ταχυφορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον Ιανουάριο του 2018 στους ΣΕΑ Ψαθοπύργου και συνεχίζουμε με πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, συμμετέχοντας σε εθνικούς και παγκόσμιους στόχους για τη μείωση ενεργειακής κατανάλωσης, ανθρακικού αποτυπώματος και εκπομπών ρύπων
».