Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γραμμή παραγωγής του Gliwice, αναμένεται να αρχίσει να κατασκευάζει έως και 100.000 Μεγάλα Vans του Ομίλου PSA σε ετήσια βάση από το 2021.

PSA: Παραγωγή Μεγάλων Vans και στην Πολωνία

2.656 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που παρατηρείται στην παραγωγή των Μεγάλων Vans του, ο Όμιλος PSA ανακοίνωσε πως θα κατασκευάζει αυτού του είδους τα μοντέλα και στην Πολωνία από το 2021.

Η προσθήκη των νέων Μεγάλων Vans των εταιρειών Opel και Vauxhall στην γκάμα των εκπροσώπων του Ομίλου PSA (Citroen, Peugeot, Opel/Vauxhall), αναγκάζει τους υπευθύνους της εταιρείας να αναβαθμίσουν το εργοστάσιο του Ομίλου στην πόλη Gliwice της Πολωνίας, σε συνδυασμό με την –κορυφαία- γραμμή παραγωγής «SevelSud» στην Ιταλία, όπου παράγονται και οι σχετικές εκδόσεις του Fiat Ducato.
Πιο συγκεκριμένα, με την δυνατότητα παραγωγής οχημάτων στο εργοστάσιο «SevelSud», όπου παράγονται τα μοντέλα Citroen Jumper, Peugeot Boxer και Fiat Ducato, να έχει φτάσει στο… όριο κατά τη διάρκεια της τελευταίας 3ετίας, η προσθήκη των νέων Opel / Vauxhall Movano, αναγκάζει τους υπεύθυνους του Ομίλου PSA να πραγματοποιήσουν επενδύσεις στη γραμμή παραγωγής του Gliwice (Πολωνία), προκειμένου, από το τέλος του 2021, να μπορεί να κατασκευάζει έως και 100.000 οχήματα σε ετήσια βάση.