Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα γενιά του Zetros, ενός ειδικά εξελιγμένου φορτηγού για χρήση σε απαιτητικές εκτός δρόμου εφαρμογές.

Διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο ή τρεις άξονες, το Zetros είναι σε θέση να δραστηριοποιηθεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές κλιματολογικές συνθήκες…

… ενώ μόνο το Unimog μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε ότι αφορά στις εκτός δρόμου ικανότητες κίνησης.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο Zetros!

5.003 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2019)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε την πλήρως αναβαθμισμένη νέα γενιά του Zetros, ενός ειδικά εξελιγμένου βαρέως φορτηγού για χρήση ακόμη και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά –εκτός δρόμου- εδάφη.

Το Zetros αποτελεί ουσιαστικά την κορυφαία πρόταση της Mercedes-Benz Trucks (με αυξημένο μεικτό βάρος σε σχέση με το Unimog) σε ότι αφορά στα φορτηγά που καλούνται να ανταποκριθούν σε ιδιαίτερα απαιτητικές μεταφορές προϊόντων, κυρίως σε εκτός δρόμου διαδρομές.
Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας γενιάς του Zetros, ενός οχήματος με μεικτό βάρος έως 40t., που προορίζονται για απαιτητικές συνθήκες χρήσης (από την έρημο της Σαχάρας έως και τον βόρειο πόλο).
Σε σχέση με τον προκάτοχο του, το νέο Zetros έχει να επιδείξει μια εντελώς νέα μάσκα που προσφέρει αυξημένες εισαγωγές αέρα, βελτιώνοντας έτσι τη λειτουργία του συστήματος ψύξης για τους –επίσης αναβαθμισμένους- κινητήρες με απόδοση έως και 510 ίππους και μέγιστη ροπή έως και 2.400 Nm.
Παράλληλα, έχει ενισχυθεί περαιτέρω ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του οχήματος αναφορικά με τη δομή και τη διάταξη των αναρτήσεων και του συστήματος μετάδοσης της κίνησης ενώ και το εσωτερικό έχει επανασχεδιαστεί πλήρως.
Καταλήγοντας, αξίζει να αναφέρουμε πως το Zetros θα εξακολουθήσει να διατίθεται με εκδόσεις κινητήρων που καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων Euro III και Euro IV, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για χρήση σε αγορές όπου η ποιότητα του καυσίμου είναι ιδιαίτερα κακή, όπως π.χ. η Μέση Ανατολή, η Αφρική και η Λατινική Αμερική.