Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το άκρως εντυπωσιακό και σκληροτράχηλο Ford Ranger Raptor αναμένεται να διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ford Performance.

Παγκόσμιο το νέο Ford Ranger Raptor

6.944 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2018)

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του νέου Ranger Raptor, υπεύθυνοι τις Ford επιβεβαιώνουν το εντυπωσιακό και δυναμικό αυτό μοντέλο θα διατεθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, η Ford παρουσίασε επίσημα στη Ταϊλάνδη μια άκρως δυναμική έκδοση του Ranger με την ονομασία «Raptor», ένα μοντέλο που εκτός των πολλαπλών αναβαθμίσεων σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Ranger, έχει να επιδείξει και έναν υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2,0λτ. με διπλό turbo που αποδίδει ισχύ 210 ίππων και μέγιστη ροπή 510 Nm.
Όπως είναι φυσικό, το εν λόγω μοντέλο κέντρισε άμεσα το ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο και σε πρόσφατες σχετικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής μηχανικός της Ford Performance που επιμελήθηκε την εξέλιξη του Ranger Raptor, κ. Jamal Hameedi, έσπευσε να τονίσει μεταξύ άλλων πως: «… Οι εκδόσεις Raptor παρουσιάζουν σαφώς μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά των ΗΠΑ ωστόσο, βασική προτεραιότητα μας είναι να θέσουμε το νέο Ranger Raptor διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο».
Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα αναφορικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης επιπλέον μηχανικών συνόλων, π.χ. βενζίνης, στη γκάμα του νέου Ranger Raptor, ο κ. Hameedi δεν παρέλειψε να αναφέρει πως: «… Πέραν του εξαιρετικού πετρελαιοκινητήρα, το στοιχείο που πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις στην περίπτωση του νέου Ranger Raptor είναι η ανάρτηση. Χάρη στους συνδέσμους Watt, η λειτουργία της κάτω από όλες τις συνθήκες είναι εντυπωσιακή και το Raptor έχει μακράν το καλύτερο κράτημα σε σχέση με όλα τα Pick-Up που προσφέρει ο ανταγωνισμός».