Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πανδαισία νέων μοντέλων στο νέο Auto Τρίτη Επαγγελματικά

5.298 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2019)

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά θα βρείτε όλες τις νέες εξελίξεις και τα σημαντικότερα νέα μοντέλα της αγοράς ελαφρών επαγγελματικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο!

Πληρέστατη και με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλες τις πτυχές του κλάδου των μεταφορών και την αγορά των επαγγελματικών οχημάτων, όλων των τύπων, είναι για έναν ακόμη μήνα η ύλη του νέου τεύχους του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε:
  • Τις πρώτες εντυπώσεις που αποκομίσαμε από την επαφή μας με τα νέα Renault Trafic & Master, το νέο Opel Vivaro και το νέο Fiat Ducato, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε κατά την επίσημη παρουσίαση τους.
  • Τα πρώτα στοιχεία και πληροφορίες αναφορικά με το πλήρως ανανεωμένο Nissan Navara που αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, καθώς και όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τα νέα Citroen Jumper και Peugeot Boxer.
Παράλληλα, σας προσφέρουμε:
  • Προτάσεις μοντέλων (BEST-BUYS) από την κατηγορία των Pick-Up με βάση τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης τους.
  • Ένα αναλυτικό αφιέρωμα στο Παγκόσμιο Συνέδριο «UITP 2019» όπου παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τάσεις και εξελίξεις από τον κλάδο των αστικών συγκοινωνιών.
  • Τέλος, όπως κάθε μήνα, στην ενότητα των PRO-Pages, μπορείτε να βρείτε Συμβουλές & Προτάσεις από TOP Experts της αγοράς των προϊόντων – υπηρεσιών για επαγγελματικά οχήματα.