Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To παρόν στην 3η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Transport Show 2018 έδωσε η Autohellas Hertz.

Παρούσα στις εκθέσεις η Autohellas Hertz

2.132 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2018)

To παρόν στην 3η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Transport Show 2018 έδωσε η Autohellas Hertz, η οποία μεταξύ άλλων ασχολείται και στον τομέα της Ενοικίασης όσο και της Μακροχρόνιας Μίσθωσης Ελαφρών Φορτηγών.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις ευέλικτές και ολοκληρωμένες λύσεις, Rent a Van, AdVANtage και Ενοικίασης Μηχανημάτων. Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να έχουν αποτελεσματικότητα και γρήγορη διαχείριση μεταφορών & logistics.
 
Σύμφωνα με τη Hertz η υπηρεσία Rent a Van προσφέρει ενοικίαση ελαφρών φορτηγών Ι.Χ έως 3.5 τόνους και είναι ιδανική για επαγγελματίες ή εταιρείες, που θέλουν να καλύψουν τις επιπλέον μεταφορικές τους ανάγκες ή να προχωρήσουν σε αντικατάσταση αυτοκινήτου λόγω βλάβης καθώς και για ιδιώτες που θέλουν να μεταφέρουν προσωπικά τους αντικείμενα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, εύκολα και γρήγορα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι άμεση και ξεκινάει από 27 ευρώ/ημέρα για μια 3ημερη ενοικίαση, ενώ δεν απαιτείται επαγγελματικό δίπλωμα. 
 
Η υπηρεσία AdVANtage, αντίστοιχα, δίνει το πλεονέκτημα στις εταιρείες  για ακόμη καλύτερη οργάνωση και απαλλάσσει από κάθε βάρος σχετικό με τη δημιουργία ή ενίσχυση εταιρικού στόλου οχημάτων καθώς περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή, αντικατάσταση ελαστικών, ασφάλεια προς τρίτους, ασφάλεια Ιδίων Ζημιών,  πυρός/κλοπής και 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα.
 
Η εξειδικευμένη υπηρεσία Ενοικίασης Μηχανημάτων, εκμεταλλευόμενη τα 50 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο διεθνώς, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στις μισθώσεις εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου, ενώ η εταιρεία κάνει λόγο πως όποια κι αν είναι η ανάγκη για μίσθωση -από 1 ημέρα έως 5 χρόνια- η Hertz την καλύπτει μέσω των ειδικών ευέλικτων προγραμμάτων της με αξιόπιστα μηχανήματα επώνυμων κατασκευαστών.