Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το δίκτυο συνεργατών ViaLider παρουσίασε η Michelin, θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της για τους πελάτες της.

Παρουσίασε το ViaLider η Michelin

3.000 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2018)

Το δίκτυο συνεργατών ViaLider παρουσίασε η Michelin, θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της για τους πελάτες της. Δείτε περισσότερα.

Η Michelin παρουσίασε το ViaLider, ένα νέο δίκτυο συνεργατών, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες.
 
Σύμφωνα με τη φίρμα, στα 26 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες κάθε οδηγού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ απολαμβάνουν υπηρεσίες (τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση, ευθυγράμμιση κ.ά.), ενημερώνονται με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματός τους και λαμβάνουν πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.
 
Όραμα των ανθρώπων του ViaLider είναι να μετατρέψουν την επίσκεψη του οδηγού σε μία μοναδική εμπειρία. Η εταιρεία υποστηρίζει πως στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου, οι οδηγοί θα μπορούν να συνομιλήσουν και να συμβουλευτούν ειδικούς, με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ παράλληλα κάνει λόγο πως ως μέλη του δικτύου ViaLider, κορυφαίοι μεταπωλητές ελαστικών σε όλη τη χώρα, έρχονται κοντά, δημιουργώντας μία ομάδα που μοιράζεται κοινές αξίες: κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών, επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.
 
Τέλος γίνεται γνωστό πως όλα τα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider έχουν πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διαδικασιών τους από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα TÜVAUSTRIA, καθώς πληρούν απόλυτα τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας του Ομίλου Michelin.