Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Opel Vivaro Combi θα είναι σύντομα διαθέσιμο στις διάφορες αγορές της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής.

Με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και τρεις εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος του…

… είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικού χώρους στο εσωτερικό του για έως και εννέα επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων.

Παρουσιάστηκε το νέο Opel Vivaro Combi

17.298 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Με επίσημη ανακοίνωση της πριν από λίγες ημέρες, η Opel ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων των επιβατικών εκδόσεων «Combi» της νέας γενιάς του Vivaro, που τοποθετούνται ένα… κλικ χαμηλότερα ως προς το επίπεδο του εξοπλισμού σε σχέση με τις αντίστοιχες του νέου Zafira Life.
Το νέο Vivarco Combi θα προσφέρεται στις εκδόσεις «S», «M» και «L» μ μήκος αμαξώματος της τάξης των 4,6, 4,95 ή 5,3μ. αντίστοιχα, με έκαστη να προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς έως και εννέα επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων. Παράλληλα, το μέγιστο ύψος των 1,9μ. του αμαξώματος, επιτρέπει την άνετη πρόσβαση του νέου Vivaro Combi και σε υπόγεια γκαράζ.
Δεδομένου ότι τα καθίσματα της 2ης και της 3ης σειράς μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα, χωρίς τη χρήση εργαλείων, διασφαλίζεται ωφέλιμος χώρος φόρτωσης έως και 3,6κ.μ. για την έκδοση «S», 4,2 κ.μ. για την έκδοση «Μ» και 4,9μ. για την έκδοση «L».
Προορισμένο για τη μεταφορά επιβατών, το νέο Vivaro Combi θα εφοδιάζεται με πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού όπως π.χ. η κάμερα οπισθοπορείας ενώ σε ότι αφορά στα συστήματα πολυμέσων, τα «Multimedia Radio» και «Multimedia Navi Pro» θα είναι διαθέσιμα σε συνδυασμό με πολύχρωμη οθόνη αφής, έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών και φυσικά, δυνατότητα σύνδεσης με συσκευές λογισμικού Apple CarPlay ή Android Auto.
Τέλος, οι επιλογές στα μηχανικά σύνολα θα περιλαμβάνουν πετρελαιοκινητήρες 1,5λτ. (102 ή 120 ίππων) ή 2,0λτ. (122 ή 150 ίππων), με μέγιστη ροπή από 270 – 370 Nm που συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 8 σχέσεων, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση από 6,0λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 179 g/km, σύμφωνα πάντα με το πρότυπο υπολογισμού WLTP.