Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Piaggio Porter είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο έως και 1.120 κιλών αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος του.

Piaggio Porter MultiTech

2.873 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών σας προσφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις μας από την επαφή μας –επί ελληνικού εδάφους- με το πλήρως ανανεωμένο Piaggio Porter Euro6!

Η εμπορική πορεία της νέας γενιάς του Piaggio Porter ξεκίνησε επίσημα και στην ελληνική αγορά και το περιοδικό μας σπεύδει να σας παρουσιάσει τα πρώτα συμπεράσματα από την επαφή μας με το ιδιαίτερα αποδοτικό επαγγελματικό… τσέπης, που ωστόσο εκπλήσσει με τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες.

Διαθέσιμο στη χώρα μας με πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και κόστος αγοράς από 13.790 ευρώ, σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της εταιρείας, το Piaggio Porter είναι σε θέση να υποστηρίξει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών.

Παράλληλα, αν και το μεικτό βάρος των εκδόσεων του δεν υπερβαίνει τους 2,2t., είναι σε θέση να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο έως και 1.120 κιλών, μια εντυπωσιακή επίδοση για την κατηγορία του.

Πέραν αυτού, το νέο ιταλικό ελαφρύ επαγγελματικό έχει να επιδείξει σημαντικές αναβαθμίσεις τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και φινιρίσματος ενώ, ο –εντελώς νέος- βενζινοκινητήρας «MultiTech» των 1,3λτ. αποδίδει ισχύ 83 ίππων και μέγιστη ροπή 112 Nm, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων του να έχουν περιοριστεί δραστικά.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Piaggio Porter θα συνεχίσει να προσφέρεται (και στη χώρα μας) με πολλαπλούς εναλλακτικούς τύπους καυσίμου όπως οι εκδόσεις «Eco-Power» (βενζίνη – υγραέριο) ή «Green-Power» (βενζίνη – φυσικό αέριο), χωρίς να παραβλέπουμε τις αμιγώς ηλεκτροκίνητες επιλογές που προσφέρει η ιταλική εταιρεία.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στο τέλος του μήνα…