Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πιο δυναμική από ποτέ η Cargo Truck & Van

3.659 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Η 2η «Cargo Truck & Van Expo» θα αποτελέσει εκ νέου το επίκεντρο του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων και των εξελίξεων σε αυτόν, στο Metropolitan Expo (Σπάτα) από 9 – 11 Νοεμβρίου.

Για 2η φορά, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της το 2017, η έκθεση για το επαγγελματικό αυτοκίνητο και τις λύσεις γύρω από τον στόλο οχημάτων, η «Cargo Truck & Van Expo» συναντάται με τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Εμπορευματικών Μεταφορών μέσω της «Εφοδιαστικής Αλυσίδας & Logistics», στις 9 – 10 – 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, υπό τη διοργάνωση της o.mind Creatives.
Αυτοκινητοβιομηχανίες, εταιρείες εξοπλισμού, leasing και όχι μόνο, θα παρουσιάσουν στην αγορά Εφοδιαστικής Αλυσίδας αλλά και στους επισκέπτες, όλες τις νέες πλατφόρμες λύσεων που ήδη λανσάρονται στο εξωτερικό για «Διασύνδεση Διανομών με το Όχημα», για το περίφημο «Transportation as a Service» ενώ, την τιμητική τους θα έχουν τα ελαφρά επαγγελματικά αστικών διανομών αλλά και τα βαρέα επαγγελματικά φορτηγά.
Το διπλό αυτό εκθεσιακό γεγονός αναδεικνύεται ήδη σε ένα από τα σημαντικότερα για τον κλάδο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με διεθνείς media συνεργασίες και μια σειρά διεθνών προωθητικών ενεργειών από τη διοργανώτρια εταιρεία, με κύριο σύνθημα το «Χτίζουμε Διεθνή Δίκτυα».
Στο Hall 4 του Metropolitan Expo, οι εκθέτες της «Cargo Truck & Van Expo», θα παρουσιάσουν εκτός από βαρέα και ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, υπερκατασκευές και trailers, ελαστικά, λιπαντικά, καύσιμα, συστήματα τηλεματικής και τεχνολογίες για το όχημα ενώ, ιδιαίτερη παρουσία θα έχουν και οι υπηρεσίες Leasing & Rental Επαγγελματικών Οχημάτων.
Παράλληλα, έμφαση θα δοθεί και στο Ενεργειακό κομμάτι που σχετίζεται με τα οχήματα, καθώς η στροφή προς την πράσινη ενέργεια είναι η τάση του σήμερα και η απαίτηση του αύριο, ειδικά για τις Οδικές Εμπορευματικές Μεταφορές.
Στη φετινή διοργάνωση, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν εναλλακτικές πηγές ενέργειας για τα ανυψωτικά μηχανήματα, τα επαγγελματικά οχήματα όλων των τύπων καθώς και τη λειτουργία των αποθηκών.
Κατά τη διάρκεια των τριών εκθεσιακών ημερών, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία που ασχολείται με τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τις υπηρεσίες Logistics, τις Εμπορευματικές Μεταφορές, αλλά και το Επαγγελματικό Αυτοκίνητο, ενώ στο Hall 4 θα πραγματοποιηθούν, τόσο το Σάββατο (9/11) όσο και την Κυριακή (10/11), γνωστικά events στο πλαίσιο των πολύ-συνεδρίων «LOGI.C» σχετικά με το Leasing Οχημάτων, ως εργαλείο επαγγελματικής χρήσης, τα Εναλλακτικά Καύσιμα και το Μέλλον τους, τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των Επαγγελματιών Οδηγών, αλλά και το μέλλον που φέρνουν τα πρωτοποριακά συστήματα Ευφυών Μεταφορών.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη διαδικτυακό σελίδα της Έκθεσης (www.sce.gr).