Πληρέστερο από ποτέ το νέο Jumpy

Με κόστος από 20.070 ευρώ, το νέο Citroen Jumpy αποτελεί μια από τις πληρέστερες προτάσεις της αγοράς στην κατηγορία των Μεσαίων Vans και στην Ελλάδα.

Η νέα γενιά του Citroen Jumpy καταφέρνει να πιάσει τον… παλμό του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέροντας του ιδανικές λύσεις για μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και ευελιξίας.
Με περισσότερες από 600.000 πωλήσεις από το 1995, το Citroen Jumpy διατηρεί μια εξαιρετική -πανευρωπαϊκή- εμπορική πορεία ενώ, η νέα γενιά του διαθέτει τρεις εκδόσεις με την κοντύτερη εξ αυτών (μήκος 4,6μ.) να αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεταφορές πάσης φύσεως, εντός της πόλης. 

Εργονομικό και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό
Με εντυπωσιακούς σε διαστάσεις χώρους και πληρέστατο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το εσωτερικό του Jumpy μπορεί να φιλοξενήσει δύο συνεπιβάτες ενώ στη βάση του, το σύστημα «Moduwork» αναλαμβάνει να αυξήσει το ωφέλιμο μήκος του χώρου φόρτωσης.

Ωφέλιμο έως και 1.424 κιλών
Το Jumpy είναι διαθέσιμο με τρεις εκδόσεις αμαξώματος που προσφέρουν χώρο φόρτωσης με μήκος από 2,16 - 4,03μ. και ωφέλιμο όγκο από 4,6 - 6,6κ.μ. Αντίστοιχα, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο υπερβαίνει τον 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις.
Euro6 επιλογές με ισχύ από 95 – 150 ίππους.
Η γκάμα των κινητήρων του νέου Citroen Jumpy περιλαμβάνει επιλογές 1,6 ή 2,0λτ. που αποδίδουν ισχύ από 95 - 150 ίππους και διακρίνονται για την ιδιαίτερα περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 5,1λτ./100χλμ.).
Παράλληλα οι εκπομπές CO2 περιορίζονται έως και στα 133 g/km. 

 

Advertisement