Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλησιάζει η 28η Agrotica 2020!

4.059 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2020)

H φετινή 28η Agrotica 2020 ανοίγει τις πύλες της από 30/1 – 2/2 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προσελκύοντας εμπορικούς επισκέπτες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Από 23 συνολικά χώρες και τρεις διαφορετικές ηπείρους θα προέρχονται οι ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες που θα δώσουν το παρόν στην 28η Agrotica, με εντυπωσιακό αριθμό συμμετοχής σε B2B συναντήσεις μέσα από το στοχευμένο hosted buyers πρόγραμμα της.
Οι εν λόγω επισκέπτες θα έχουν ως τόπο προέλευσης την ΕΕ, τα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία ενώ χιλιάδες ακόμη από την Ελλάδα θα δώσουν το παρόν στη σημαντικότερη διοργάνωση της Agrotica που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, σε όλα τα μεγέθη.
Περισσότερα για την 28η Agrotica 2020 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης ενώ, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως το Auto Τρίτη Επαγγελματικά θα είναι –και- εκεί, διανέμοντας την ειδική έκδοση του με προτάσεις Επαγγελματικών Οχημάτων που παρέχουν λύσεις στις απαιτητικές εργασίες του αγροτικού κλάδου.
 

Πολλαπλές και άκρως ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις
 
Ιδιαίτερα πλούσιο και επίκαιρο είναι το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που πλαισιώνει φετινή Agrotica 2020 καθώς, διάφορες ημερίδες, συνέδρια και παρουσιάσεις εμπλουτίζουν ουσιαστικά το προφίλ της και αναδεικνύουν τις εξελίξεις στην αγροτική παραγωγή.
Περισσότερες πληροφορίες για τις εν λόγω εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε εδώ…