Στην εικόνα βλέπετε το πρωτότυπο Hyundai Santa Cruz.

Πλησιάζει το pick-up της Hyundai

Οι πληροφορίες που θέλουν τη Hyundai να εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός pick-up επιβεβαιώθηκαν. Δείτε περισσότερα.

 
Τα τελευταία χρόνια υπήρχαν άπειρες αναφορές και δημοσιεύματα γύρω από το ενδεχόμενο να παρουσιάσει η Hyundai το δικό της pick-up που θα βασίζεται πάνω στο Santa Cruz concept που είχε αποκαλυφθεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής το 2015.
 
Πλέον οι αναφορές αυτές περνούν στο επόμενο στάδιο, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα μέσα του εξωτερικού η κορεατική μάρκα επιβεβαίωσε πως το δικό της pick-up θα κάνει το ντεμπούτο του το συντομότερο δυνατό.
 
Συγκεκριμένα τα ξένα μέσα επικαλούνται δηλώσεις του υπεύθυνου σχεδιασμού της εταιρείας, Luc Lucckerwolke, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως ένα μοντέλο παραγωγής βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, χωρίς ωστόσο να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Μάλιστα απέφυγε να αναφερθεί στο χρονοδιάγραμμα που έχουν προγραμματίσει στη Hyundai, ωστόσο από αναφορές πιστεύεται πως το μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του το 2020.
 
΅Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ο Donckerwolke  ανέφερε ότι λίγο μετά το pick-up της Hyundai - το οποίο δεν γνωρίζουμε αν θα έχει την ονομασία Santa Cruz- η Kia θα ακολουθήσει στα ίδια βήματα και θα προσφέρει και αυτή τη δική της επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία.

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Hyundai - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ