Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλησιάζουν τα Πολύ-Συνέδρια «LOGI.C»

4.254 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Τα Πολύ-Συνέδρια LOGI.C 2019 θα περιλαμβάνουν συνολικά 11 παράλληλες θεματικές και στα δύο εκθεσιακά Halls καθώς και ένα Διεθνές Συνέδριο με την υποστήριξη του Ολλανδικού Delft-TU από 9-10 Νοεμβρίου.

Από το διεθνές ραντεβού της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και του Επαγγελματικού Οχήματος με τη βιομηχανία, το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα γνωστικά events υπό την ομπρέλα των πολύ-συνεδρίων Logi.C που διοργανώνονται από την o.mind Creatives και το περιοδικό Supply Chain & Logistics, μαζί με τις εκθέσεις «Εφοδιαστική Αλυσιδά & Logistics» και «Cargo Truck & Van Expo», στις 9 – 10 – 11 Νοεμβρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.
Μαζί με καταξιωμένους συνδιοργανωτές – φορείς ή εταιρείες συμβούλων του ευρύτερου κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και του επαγγελματικού οχήματος- οι διοργανωτές παρέχουν για ακόμη μια φορά, μια επιπλέον added value υπηρεσία προς τους Εκθέτες και τους Επισκέπτες του διπλού εκθεσιακού event.
Πέραν του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, υπό τη διοργάνωση του ΕΕΣΥΜ και του Ολλανδικού πανεπιστημίου Delft-TU, 11 ακόμη ειδικές θεματικές ενότητες, για διάφορες πτυχές του management της εφοδιαστικής αλυσίδας, θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και θα δώσουν το έναυσμα για νέες συζητήσεις, νέα πεδία, νέα γνώση.
Όπως πάντα, πρωτοπορώντας στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives, μαζί με το περιοδικό της, Supply Chain & Logistics magazine, στη διάρκεια των φετινών Logi.C, θα παρουσιάσει δύο πρωτόλειες μελέτες, μια για το Digital Transformation in Supply Chain μαζί με την Optilog Advisory Services και το 2ο μέρος της έρευνας που διενεργεί με τον στρατηγικό της συνεργάτη, EY Ελλάς με τίτλο «Greece: International Freight Center II», για τα συμπεράσματα των οποίων, θα ακολουθήσουν συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους φορέων, επιχειρήσεων και υπουργείων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν φέτος και τα συνεδριακά events στο Hall 4 στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», που θα ασχοληθούν τόσο με θέματα μεταφορών, το μέλλον της Οδικής Μεταφοράς, τα Ευφυή Συστήματα που εισάγονται σε αυτήν κ.λπ. αλλά και σε άκρως νέα ζητήματα όπως το Leasing ως εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης, τα Εναλλακτικά Καύσιμα στην Οδική μεταφορά κ.ά.
Καταλήγοντας, αξίζει να επιστήσουμε την προσοχή σας στην ημερίδα με τίτλο «Επαγγελματίες Οδηγοί: Οι προκλήσεις, οι αλλαγές και το μέλλον του επαγγέλματος» που συνδιοργανώνει στο πλαίσιο των Logi.C το Auto Τρίτη Επαγγελματικά με συμμετέχοντες εκπροσώπους της ΟΦΑΕ, του ΣΕΟΦΑΕ, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, της εταιρείας Quality & Safety, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα Hall 4, την Κυριακή 10η Νοεμβρίου (11:00 – 13:00).
Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις ενότητες, τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς των φετινών «Logi.C» μπορείτε να βρείτε εδώ.