Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι έντονες καμπύλες συνθέτουν ένα άρτιο κατασκευαστικά και με έκδηλη την αντοχή στον χρόνο, εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων στο κέντρο του.

Στην κεντρική κονσόλα εδράζονται τα χειριστήρια για τον ημιαυτόματο κλιματισμό «Tempmatic» και το ηχοσύστημα.

Μεγάλες σε μέγεθος και πλήρως πρακτικές είναι οι θήκες στο εσωτερικό των θυρών…

… ενώ αντίστοιχα υπάρχουν και επιπλέον λύσεις στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Αναλόγως της έκδοσης, το Vito μπορεί να εφοδιαστεί με ένα πλήρες πακέτο αερόσακων.

Προσεγμένη ποιότητα, άνεση και ασφάλεια… uber alles!

Η μεγάλη –σε πλάτος- πόρτα και η μικρή απόσταση από το έδαφος διευκολύνουν την πρόσβαση του οδηγού στο αναπαυτικό κάθισμα με τις πολλαπλές ρυθμίσεις ενώ, η ρύθμιση της κολώνας του τιμονιού, διασφαλίζει την άμεση εύρεση της βέλτιστης θέσης οδήγησης.
Από την πρώτη ματιά, τα διάφορα χειριστήρια και οι ενδείξεις που απαιτούνται για τον έλεγχο του οχήματος, βρίσκονται σε σημεία με καλή εργονομία ενώ, ευρύ είναι και το περιμετρικό οπτικό πεδίο, στοιχείο που ενισχύεται και από το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ.
Θήκες για μικροαντικείμενα, προσωπικά είδη και έγγραφα υπάρχουν τόσο στο πάνω μέρος του ταμπλό όσο και στο εσωτερικό των θυρών (κατά βάση) ενώ, αναλόγως της έκδοσης το τιμόνι μπορεί να φέρει διάφορα χειριστήρια για το τηλέφωνο, το ηχοσύστημα, τον υπολογιστή ταξιδιού κ.ο.κ.
Τι μικρό σε διαστάσεις τιμόνι σε συνδυασμό με το κο ντό μήκος του επιλογέα ταχυτήτων παραπέμπουν σε επιβατικό όχημα ως προς την αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός ενώ η ηλεκτρική υποβοήθηση του συστήματος διεύθυνσης, καθιστά ευκολότερο το έργο του οδηγού, ιδίως σε μικρές ταχύτητες.
Η βασική έκδοση του μοντέλου περιλαμβάνει διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό ενώ πέραν των δύο μετωπικών αερόσακων, προαιρετικά το γερμανικό μοντέλο μπορεί να εφοδιαστεί και με πλευρικούς τύπου «κουρτίνας».
Σε κάθε περίπτωση, πέραν της αυξημένης δομικής της ακαμψίας που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προστασία των επιβατών σε περίπτωση τροχαίου, η καμπίνα του Vito διακρίνεται και για την εξαιρετική ηχομόνωση της.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ