Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η RAM παρουσίασε μια νέα –πολυλειτουργική- πόρτα για τον χώρο φόρτωσης του μοντέλου 1500 που θα είναι διαθέσιμη μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Εκτός του ότι μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 900(!) κιλών σε οριζόντια θέση, η εν λόγω πόρτα διαφοροποιείται από τις συμβατικές…

… καθώς μπορεί να ανοίξει και προς τα πλάγια δεδομένου ότι αποτελείται από δύο ασύμμετρα φύλλα…

… τα οποία, φυσικά, μπορούν να ανοίξουν και μεμονωμένα.

Παράλληλα, προκειμένου να διευκολύνεται ο χρήστης για να ανέβει στον χώρο φόρτωσης…

… η RAM έχει εξελίξει και ένα βοηθητικό σκαλοπάτι που εδράζεται στον πίσω προφυλακτήρα.

Πολυλειτουργική πίσω πόρτα από τη RAM

3.101 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Η εταιρεία RAM παρουσίασε μια ιδιαίτερη και άκρως πρακτική πόρτα για τον χώρο φόρτωσης των Pick-Up της που προσφέρει σημαντικές λύσεις κατά την φόρτωση και εκφόρτωση του οχήματος.

Η συγκεκριμένη καινοτομία φέρει την ονομασία «RAM Multifuction Tailgate» και εκτός από την κλασική αναδίπλωση της, μπορεί να ανοίξει και προς τα πλάγια δεδομένου ότι αποτελείται από δύο ασύμμετρα φύλλα σε αναλογία 60:40.
Σύμφωνα με τους ειδικούς της εταιρείας, η δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας του χώρου φόρτωσης προς το πλάι, διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση σε αυτόν, ειδικά όταν τα όποια φορτία έχουν ή πρέπει να φορτωθούν στο εμπρός μέρος της καρότσας (κοντά στην καμπίνα των επιβατών).
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειώσουμε πως η εν λόγω πόρτα για τον χώρο φόρτωσης των Pick-Up της RAM είναι ιδιαίτερα στιβαρή και μπορεί να υποστηρίξει μεγάλο βάρος καθώς η εταιρεία αναφέρει πως σε οριζόντια θέση μπορεί να αντέξει σε φόρτιση έως και 2.000 lbs (907 κιλά περίπου).
Επιπρόσθετα, στην περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται να ανέβει στον χώρο φόρτωσης, δεδομένου και του αυξημένου κατωφλιού φόρτωσης των μεγάλων Pick-Up που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ (σε αντίθεση με τα μικρότερα σε διαστάσεις «μεσαία» Pick-Up της ΕΕ), η πίσω πόρτα φέρει ενσωματωμένο ειδικό σκαλοπάτι.
Τέλος, για όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται, το εν λόγω σύστημα θα είναι διαθέσιμο με το RAM 1500 από το καλοκαίρι του 2019 και θα έχει κόστος 995 δολαρίων (με επιπλέον κόστος 295 δολαρίων για το ενσωματωμένο στον προφυλακτήρα βοηθητικό σκαλοπάτι).