Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
e-Deliver 9: Πόσο καλό είναι το Μεγάλο e-Van της Maxus;

e-Deliver 9: Πόσο καλό είναι το Μεγάλο e-Van της Maxus;

  • e-Deliver 9: Πόσο καλό είναι το Μεγάλο e-Van της Maxus;
  • e-Deliver 9: Πόσο καλό είναι το Μεγάλο e-Van της Maxus;

e-Deliver 9: Πόσο καλό είναι το Μεγάλο e-Van της Maxus;

54.944 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2023)

- Μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 1,2 τόνων
- «Φορά» σχεδόν τα πάντα σε εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας / συνδεσιμότητας
- Βγάζει 350 χιλιόμετρα μέσα στην πόλη & φορτίζει σε 40 λεπτά
- Mε μπαταρίες της κορυφαίας CATL (έως 88,5kWh) με προηγμένη τεχνολογία ψύξης

Μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 1,2 τόνων

Το eDeliver 9 αποτελεί την αμιγώς ηλεκτρική πρόταση της Maxus Motors στον κλάδο των Μεγάλων Vans, μιας εταιρείας που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την ηλεκτροκίνηση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ο Όμιλος SAIC (όπου και ανήκει η Maxus Motors), είναι η 7η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως και μια από τις 10 μεγαλύτερες εταιρείας στην Κίνα γενικότερα.
 
Ο κορυφαίος εκπρόσωπος της στην κατηγορία των Μεγάλων Vans, το eDeliver 9 είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.200 κιλών, την στιγμή που οι συμβατικές εκδόσεις, Deliver 9, μπορούν να υποστηρίξουν έως και 1.360 κιλά. Δηλαδή η επίδοση του eDeliver 9 είναι αντίστοιχη σχεδόν με αυτή των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων.
 

Πλούσιο σε εξοπλισμό άνεσης & ασφάλειας

Παρά το περιορισμένο κόστος αγοράς του (από 65.500 ευρώ με ΦΠΑ), μια εξαιρετική για τα ηλεκτρικά Μεγάλα Vans τιμή αυτήν τη στιγμή, το eDeliver 9 δεν επιφέρει την παραμικρή… έκπτωση σε θέματα εξοπλισμού καθώς ως standard προσφέρει στοιχεία όπως: κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 10 ιντσών, πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ADAS (υποβοήθησης του έργου του οδηγού), κάμερα οπισθοπορείας, πολλαπλούς αερόσακους, σύστημα εισόδου & εκκίνησης του κινητήρα χωρίς κλειδί κ.ά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτονομία 350km και φόρτιση σε μόλις 40 λεπτά

Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος και της χωρητικότητας των μπαταριών (72 ή 88,55kWh), το eDeliver 9 μπορεί να επιτύχει μέση αυτονομία από 180 – 296km ενώ, εντός της πόλης η εν λόγω επίδοση αυξάνεται στα 237 – 353km! Παράλληλα, μπορεί να φορτίσει σε παροχές AC (11kW) σε 6 – 8,5 ώρες στο 100% της χωρητικότητας των μπαταριών ενώ, σε παροχές DC έως στο 80% σε μόλις 40 – 45 λεπτά.
 

Με μπαταρίες της κορυφαίας CATL

Η Maxus Motors διατηρεί συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της αυτοκίνησης όπως οι Όμιλοι VW & GM καθώς και η CATL, που εξειδικεύεται στην εξέλιξη και παραγωγή μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα.
 
Αυτό είναι εξάλλου και ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Maxus eDeliver 9 έναντι του ανταγωνισμού δεδομένου ότι, χάρη σε ειδικές τεχνολογίες διαχείρισης των μπαταριών, επιτυγχάνεται η πιο αποτελεσματική τους ψύξη, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα φόρτισης τους σε μικρότερο χρονικό διάστημα, χωρίς να επηρεάζεται σε βάθος χρόνου σημαντικά ο ρυθμός μείωσης της απόδοσης τους (ωφέλιμη χωρητικότητα).
 

Σελίδα 2Ισχυρό, με μεγάλη αυτονομία, γρήγορη φόρτιση, υψηλό ωφέλιμο & πλούσιο εξοπλισμό
Σελίδα 3Μόνο δύο μήκη αμαξώματος και ωφέλιμος όγκος έως 11 κυβικών μέτρων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 Σχετικές ειδήσεις