Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Ανακαλύψτε πόσο θα πρέπει να περιμένετε για την παραλαβή του νέου επαγγελματικού που θα παραγγείλετε σήμερα.

Ανακαλύψτε πόσο θα πρέπει να περιμένετε για την παραλαβή του νέου επαγγελματικού που θα παραγγείλετε σήμερα.

Ο μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες ορίζεται -στην παρούσα φάση- στους 5,5 μήνες.

Ο μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες ορίζεται -στην παρούσα φάση- στους 5,5 μήνες.

  • Ανακαλύψτε πόσο θα πρέπει να περιμένετε για την παραλαβή του νέου επαγγελματικού που θα παραγγείλετε σήμερα.
  • Ο μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες ορίζεται -στην παρούσα φάση- στους 5,5 μήνες.

Πόσο θα περιμένετε για ένα νέο επαγγελματικό;

16.111 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2022)

Ανακαλύψτε πόσο θα χρειαστεί να περιμένετε για να παραλάβετε τον νέο σας «συνεργάτη»! Μέσος όρος αναμονής το 5μηνο στην παρούσα φάση ωστόσο, υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα ενώ, έρχονται και πολλά νέα μοντέλα.

Ετοιμοπαράδοτα επαγγελματικά; Φυσικά και υπάρχουν!

  • Μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες το 5μηνο
  • Ετοιμοπαράδοτα οχήματα από τις Mercedes-Benz & Volkswagen
  • Έρχονται πέντε νέα μοντέλα μέσα στο 2022!
  • Χρόνοι αναμονής ακόμη και μόλις 1 μήνα!
 
Παρά το γεγονός ότι οι πωλήσεις νέων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ελληνική αγορά παρουσιάζουν μέχρι στιγμής μια μικρή κάμψη σε σχέση με τα αντίστοιχα δεδομένα του 2021, η εικόνα σύμφωνα με κύκλους της αγοράς είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς, τα προβλήματα στις καθυστερήσεις παράδοσης των νέων παραγγελιών είναι αυτές που… φρενάρουν τους δείκτες, δεδομένου ότι δεν είναι λίγες οι εταιρείες που έχουν ήδη πιάσει –ή και- ξεπεράσει τους στόχους (ως προς τις παραγγελίες) τους για το πρώτο 4μηνο!

 


Ο μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες ορίζεται -στην παρούσα φάση- στους 5,5 μήνες.

Ο μέσος όρος αναμονής για νέες παραγγελίες ορίζεται -στην παρούσα φάση- στους 5,5 μήνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο νέος κύκλος του «Κινούμαι Ηλεκτρικά» θα δώσει νέα ώθηση

 
Είναι σαφές πως η απόκτηση ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος βασίζεται σε ανελαστικές ανάγκες της αγοράς δεδομένου ότι, μια επιχείρηση ή ένας επαγγελματίας απαιτείται να επιχειρεί με τα βέλτιστα «εργαλεία» που έχει στη διάθεση του, εκμεταλλευόμενος και τις όποιες –θετικές- συγκυρίες προκύπτουν.
 
Τα προγράμματα ενίσχυσης της ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά που προωθεί η Πολιτεία προβλέπουν μεταξύ άλλων την υποχρεωτική ταξινόμηση ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μηδενικών ρύπων από 2030 και μετά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ ηλεκτρικά θα πρέπει να είναι και όλα τα νέα Taxi που ταξινομούνται στην Ελλάδα από το 2026!
 
Ωστόσο, τα παραπάνω δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη ως περιορισμοί που θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους ιδιοκτήτες ενός επαγγελματικού οχήματος. Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει καθώς, ήδη ο νέος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που ξεκινά μέσα στο άμεσο προσεχές διάστημα, προσβλέπει επιδοτήσεις από 8.000 – 13.000 ευρώ για την απόκτηση ενός ελαφρού επαγγελματικού οχήματος, γεγονός που τα καθιστά εξαιρετικά δελεαστική επιλογή.
 

Διαθέσιμες ετοιμοπαράδοτες προτάσεις, αναμονή ακόμη και 1 –μόλις- μήνα!

 
Προκειμένου να καταγράψουμε τα όσα ισχύουν στην παρούσα φάση στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, συγκεντρώσαμε πληροφορίες αναφορικά με τη διαθέσιμα των μοντέλων όλων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά απογοητευτικά είναι.
 
Πιο συγκεκριμένα, στην παρούσα φάση υπάρχουν εταιρείες που διατηρούν και περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων για κάποιο ή και όλα τα μοντέλα τους, ενώ οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από τον 1 μήνα έως και το 1… έτος, αναλόγως φυσικά την έκδοση του οχήματος, τις ειδικές απαιτήσεις που ενδεχομένως να έχει ο πελάτης ως προς τον εξοπλισμό, τον κινητήρα κ.ά.
 
Σε γενικές γραμμές, αυτό που καταγράφεται είναι πως οι αμιγώς ηλεκτρικές επιλογές συνοδεύονται και από μικρότερη (λίγο ως πολύ) αναμονή για την παράδοση των νέων παραγγελιών ενώ, είναι σαφές πως η κατάσταση που δυσμενής συγκυρία που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο (ελλείψεις πρώτων υλών, αυξημένα μεταφορικά κόστη, εμπόλεμη κατάσταση κ.ά.), θα ομαλοποιηθεί σύντομα. 

 

Πολλές και σημαντικές νέες αφίξεις μέχρι το τέλος του έτους

Πέραν όμως των επιλογών που είναι διαθέσιμες σε όλες τις κατηγορίες ελαφρών επαγγελματικών στην παρούσα φάση, πολλά και σημαντικά (όπως θα δείτε παρακάτω) είναι και τα νέα μοντέλα που αναμένονται να λανσαριστούν στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές του υποψήφιου αγοραστή.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε