Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με φήμες, το νέο Mercedes-Benz Pick-Up πιθανόν να παρουσιαστεί μέσα στο φθινόπωρο του 2016 με την ονομασία «X-Class».

Πρεμιέρα εντός του 2016;

2.171 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2016)

Η Mercedes-Benz δεν αποκλείεται να παρουσιάσει το νέο Pick-Up εκπρόσωπο της μέσα στο φθινόπωρο του 2016 σε κάποια από τις σημαντικές εκθέσεις αυτοκινήτου που πραγματοποιούνται τότε…

Μέσα στο φθινόπωρο του 2016 έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου και σε κάποια εξ αυτών, η Mercedes-Benz είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια, έστω και με την μορφή πρωτότυπου οχήματος, του νέου ελαφρού επαγγελματικού τους, αυτήν τη φορά για την κατηγορία των Pick-Up.

Η πρώτη έκθεση αφορά στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων και είναι η 66η ΙΑΑ του Ανοβέρου που θα διεξαχθεί από 21 – 29 Σεπτεμβρίου ενώ η δεύτερη δεν είναι άλλη από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού που θα λάβει χώρα από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 16 Οκτωβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το νέο Mercedes-Benz Pick-Up

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, αλλά και όσα έχουμε δημοσιεύσει και στο παρελθόν, το νέο μοντέλο Pick-Up της Mercedes-Benz θα βασίζεται στη νέα γενιά του Nissan Navara και θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2017.

Παράλληλα, εντείνονται οι φήμες πως το πρώτο Pick-Up στην ιστορία της Mercedes-Benz θα φέρει την ονομασία «X-Class» ή «Z-Class» με την πρώτη πρόταση να συγκεντρώνει τις περισσότερες πληροφορίες σύμφωνα με κύκλους από το στρατόπεδο της εταιρείας.

Όπως είναι φυσικό, το νέο Pick-Up της Mercedes-Benz θα διατηρήσει το πλαίσιο και τη δομή των αναρτήσεων της νέας γενιάς του Nissan Navara ωστόσο, σύμφωνα με τους υπευθύνους της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, πολλές και σημαντικές θα είναι οι τροποποιήσεις σε επιμέρους μηχανικά τμήματα του καθώς και σε ότι αφορά στη σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού.

Φήμες αναφέρουν πως η νέα Mercedes-BenzX-Class θα είναι διαθέσιμη με τρία επίπεδα εξοπλισμού ενώ πέραν του νέου πετρελαιοκινητήρα των 2,3λτ. που προσφέρει και η Nissan με το NP300 Navara, σε ορισμένες αγορές όπως π.χ. η Αυστραλία, δεν αποκλείεται να προσφέρεται και με επιπλέον επιλογές 4 ή 6 κυλίνδρων που θα αποδίδουν ισχύ έως και 225 ίππων.

Τέλος, σε ότι αφορά στη σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Mercedes-Benz Pick-Up θα υιοθετήσει πολλαπλά στοιχεία από τη νέα B-Class.

Εν αναμονή λοιπόν για νεότερες πληροφορίες…