Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρακολουθείστε ζωντανά στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων Mercedes-Benz Vito & eVito.

Πρεμιέρα για τα νέα Vito και eVito! (+vid)

9.783 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2020)

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των νέων Mercedes-Benz Vito και της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του, του eVito!

Έχοντας καταφέρει να καταξιωθεί τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά ως μια από τις κορυφαίες προτάσεις στην κατηγορία του, το Mercedes-Benz Vito διακρίνεται για την ευρυχωρία, την πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα και φυσικά τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, χάρη και στις πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος με τις οποίες είναι διαθέσιμο, τόσο σε αμιγώς επαγγελματικές (Van) εκδόσεις όσο και σε επιβατικές (Tourer).
Με ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας, υποβοήθησης του έργου του οδηγού και άνεσης, καθώς και ιδιαίτερα περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, το Vito διακρίνεται μεταξύ άλλων και για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής του.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από τη Γερμανία, την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του Vito καθώς και της –αμιγώς- ηλεκτροκίνητης έκδοσης του, eVito.
Την παρουσίαση θα ανοίξει ο κ. Marcus Breitschwerdt, επικεφαλής του τμήματος Mercedes-Benz Vans, ο οποίος θα παρουσιάσει τα highlights της χρονιάς που ολοκληρώθηκε καθώς και τη στρατηγική του Ομίλου για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών.
Εν συνεχεία, ο κ. Benjamin Kaehler, επικεφαλής του τμήματος eDrive@Vans της εταιρείας, θα εστιάσει στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις eVito και eVito Tourer.
Η παρουσίαση ξεκινά στις 14:00, ώρα Ελλάδος…