Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο του UITP θα διεξαχθεί στο Μιλάνο (8-10 Ιουνίου) με βασικό μήνυμα του το «smile* in the city». *: Sustainability.Mobility. Innovation. Lifestyle. Economy.

Λίγα λόγια για το UITP

Το 61ο UITP World Congress & Exhibition (International Association of Public Transport) αναμένεται να διεξαχθεί από 8 – 10 Ιουνίου 2015 στο Μιλάνο. 
Πολιτικοί, εξέχοντες προσωπικότητες από τον κλάδο των μεταφορών και οι κορυφαίες εταιρείες κατασκευής οχημάτων, αναμένεται να δώσουν εκ νέου το παρόν προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις και να παρουσιάσουν καινοτόμες προτάσεις για την αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων που δημιουργούνται στον κλάδο των αστικών συγκοινωνιών, σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Η αύξηση της συγκέντρωσης του παγκόσμιου πληθυσμού στα μεγάλα αστικά κέντρα, δημιουργεί και αναμένεται να εντείνει ακόμη περισσότερο, προβλήματα που άπτονται της κυκλοφοριακής συμφόρησης στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις, με αποτέλεσμα την ανάγκη για λύσεις που θα εστιάσουν στην βελτίωση των δημόσιων επιβατικών μεταφορών αλλά και της ποιότητας ζωής των πολιτών. 
Αυτός είναι και ο βασικός στόχος του παγκόσμιου οργανισμού UITP, στα μέλη του οποίου περιλαμβάνονται 1.300 εταιρείες και φορείς από 92 χώρες, που σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με τις αστικές συγκοινωνίες. 
Για περισσότερες πληροφορίες, 
οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα www.uitpmilan2015.org. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ