Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To… XXL Mercedes-Benz CapaCity L έχει συνολικό μήκος αμαξώματος 21μ.

Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 191 επιβάτες.

Ο «Γολιάθ» των αστικών μεταφορών

Το κορυφαίο σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες αστικό λεωφορείο της Mercedes-Benz είναι το CapaCity L. 
Το αρθρωτό, 4αξονικό, αυτό όχημα με μήκος 21μ. είναι σε θέση να μεταφέρει έως και 191 επιβάτες στο εσωτερικό του. 
Με πέντε δίφυλλες θύρες, προσφέρει την άμεση επιβίβαση και αποβίβαση του συνόλου των επιβατών του σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και αποτελεί ιδανική επιλογή για χρήση στο κέντρο των μεγάλων αστικών κέντρων. 
Βασισμένο στο Mercedes-Benz Citaro, το CapaCity L εμφανίζει κύκλο στροφής της τάξης των 24,47μ., γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτο παρά το μεγάλο μήκος του ενώ προηγμένα συστήματα ελέγχου της οδικής του συμπεριφοράς, όπως το ATC (Articulated Turntable Controller), αναβαθμίζουν το υψηλό επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρει. 
Πέραν των προφανών πλεονεκτημάτων του, το CapaCity L είναι σε θέση να αντικαταστήσει έως και 50 επιβατικά οχήματα ενώ, όταν με τον πλήρη αριθμό των επιβατών που μπορεί να υποστηρίξει, ο κινητήρας OM 470 των 10,7λτ. με ισχύ 360 ή 394 ίππων, απαιτεί μόλις 0,5λτ. καυσίμου (πετρέλαιο κίνησης) ανά επιβάτη ανά 100 χλμ.!
Το εν λόγω… XXL αστικό λεωφορείο αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά εκθέματα της Daimler Buses στο περίπτερο της στο 61ο Παγκόσμιο Συνέδριο του UITP. 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ